HÍREK

Mert adni öröm! - ma zárul a Kék-fehér adventi gyűjtés! (videó)

2023-12-15

Mert adni öröm! - ma zárul a Kék-fehér adventi gyűjtés! (videó)

Játékosaink is remélik, minél többen csatlakoznak a jótékonysági akcióhoz, amely december 15-én zárul. Részletek a videóban.


Az MTK Budapest idén is elindította jótékonysági akcióját, melynek során játékokat, könyveket, ruházatot, takarókat, műszaki cikkeket és tartós élelmiszert gyűjtünk rászoruló családok részére. Szurkolóink is hozzájárulhatnak a gyűjtéshez december 15-ig.

Munkatársaink a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia új központjában (1087 Budapest, Salgótarjáni u. 3.)  tudják fogadni az adományokat - fontos információ, hogy a gyűjtés december 15-ig tart.

Az összegyűlt ajándékokat munkatársaink ellenőrzik. Idén a Tolna vármegyei Gyulaj település rászoruló családjainak, gyermekeknek gyűjtjük az ajándékokat, amelyeket klubunk még Karácsony előtt eljuttat azoknak, akiknek szükségük van rá.

Természetesen nagy öröm számunkra, ha valaki a kezdeményezés mellé áll, viszont fontos információ, hogy az akció során a leadott ajándékok fogadására, ellenőrzésére és szétosztására jut kapacitás, így a kérésünk az, hogy azok olyan állapotúak legyenek, amelyek például javítás és tisztítás nélkül is használhatók.  

Néhány fontos és hasznos tanács azoknak, akik ilyen feltételek mellett hozzá tudnak járulni a gyűjtéshez:

- az adományok díszes becsomagolása nem szükséges, a csomagokat ugyanis munkatársaink kibontják és ellenőrzik.

- használt termék ajándékozása esetén ügyelj(en) rá, hogy annak minősége, használhatósága és tisztasága megfelelő legyen (például mellőzzék nem működőképes műszaki termékek, megvarrásra, komolyabb tisztításra szoruló ruhadarabok, hiányos elemekkel rendelkező játékok leadását).  

- aki teheti, műszaki cikkek mellé elemet is mellékelhet, hiszen ez is segítség lehet a rászorulóknak. 

Előre is köszönjük mindenkinek a felajánlásokat!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-07-26 18:00 ZTE Aréna

ZTE FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman