HÍREK

Merkantil Bank Liga 2. forduló

2017-08-05

Merkantil Bank Liga 2. forduló

A Ceglédi VSÉ-t fogadjuk az NB II második fordulójában.

Feczkó Tamás első tétmérkőzését játssza hazai pályán, amikor vasárnap a Cegléd látogat az Új Hidegkuti Nándor Stadionba. Jól kezdtük az idényt, hiszen idegenben sikerült legyőzni az Aqvital FC Csákvárt Deutsch Bence és Takács Ronald góljával.

További jó előjel, hogy a felkészülési időszak során 3-0-ra vertük a Ceglédet Üllőn, Feczkó Tamás első hivatalos MTK-s mérkőzésén. Azon az összecsapáson Torghelle, Takács és Korozmán voltak eredményesek, és kézzel fogható volt a különbség a két csapat között. Ennek ellenére a vezetőedzőnk hangsúlyozta, hiba lenne félvállról venni a soron következő ellenfelet.

– Nem feltartott kézzel fognak érkezni az Új Hidegkuti Nándor Stadionba, így oda kell figyelnünk. Rengeteg szurkoló kísért el minket a Csákvár elleni mérkőzésre, és remélem, a hazai nyitányon még többen fogják buzdítani az együttest.

A Cegléd tavaly épphogy megmenekült a kieséstől, hiszen 39 ponttal a bajnokság 17. helyén végeztek, az idei szezont vereséggel kezdték, hazai pályán, a Szeged ellen. Igaz, a 77. percig nekik állt a zászló, de a hajrában fordítani tudtak a vendégek.

Továbbra sem számíthatunk csapatkapitányunkra, Kanta Józsefre, valamint Baki Ákosra, Talabér Attilára, Hrepka Ádámra és Farkas Balázsra, akik mind sérüléssel bajlódnak.

A mérkőzésen Molnár Attila fújja a sípot, segítői Bertalan Dávid, Hofbauer Roland és Pillók Ádám lesznek.

A jegyekkel kapcsolatos információk ITT olvashatók.

Merkantil Bank Liga, 2. forduló
MTK Budapest – Ceglédi VSE
2017. augusztus 6. 15:45 – Új Hidegkuti Nándor Stadion

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-11 15:30 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

PUSKÁS AKADÉMIA FC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman