HÍREK

Megtörnénk egy rossz sorozatot

2019-04-19

Megtörnénk egy rossz sorozatot

Szombaton a Kisvárda együttesét fogadjuk.

Az OTP Bank Liga 29. fordulójában a tavalyi év másik feljutóját, a Kisvárda Master Good együttesét fogadjuk az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. Dajka László együttese a 10. helyen áll jelenleg, mindössze egy pontra a kiesőzónától, ám a tavaszi formájuk alapján hiba lenne lebecsülni őket. A Várdát idén eddig csak a Fradi, a Vidi, illetve az Újpest tudta legyőzni – azaz a tabella első három helyezettje. Az előző körben a DVTK ellen játszottak 1-1-es döntetlent hazai pályán, köszönhetően Rodrigues hosszabbításban szerzett góljának.

A mieinket a múlt héten vírusfertőzés sújtotta, így megfogyva látogattunk a szombathelyi Haladás otthonába, ahol egészen a 85. percig nem törtünk meg, de Gaál gólja miatt pont nélkül távoztunk. Szerencsére most már javult a gárdánk egészségügyi állapota, és szükség is lesz mindenkire, hiszen tavasszal eddig négy hazai mérkőzésből eddig egyet nyertünk meg, ezért is lenne fontos két vállra fektetni a Kisvárdát. Lucsánszky Tamás így vélekedett a találkozóról.  

– Kiemelten fontos összecsapás következik, de ezért is ugyanannyi pontot adnak. Ennek megfelelően készülünk fel az ellenfélből. Rutinos, jó játékosaik vannak és egyre inkább összeérnek, ami a tavaszi eredményeikből látszik is. Igazi ki-ki mérkőzésre számítok, amit remélhetőleg sikeresen tudunk majd megvívni.

Eddig nem sok babér termett számunkra a Kisvárda ellen: tavaly, az NB II-ben, idén pedig az NB I-ben is kétszer kaptunk ki a szabolcsiaktól, a cél tehát nem is lehet más, mint megtörni egy rossz sorozatot.

Vezetőedzőnk továbbra sem számíthat Baki Ákosra, Deutsch Bencére és George Patrick Ikenne-Kingre.

A jegyvásárlással és beléptetéssel kapcsolatos információk ITT találhatók. A 14:00-kor nyitó szurkolói shop ajándékkal és új termékekkel vár mindenkit.

OTP Bank Liga, 29. forduló
MTK Budapest–Kisvárda Master Good
2019. április 18. 17:00 – Új Hidegkuti Nándor Stadion

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman