HÍREK

Megkezdődik a felkészülés

2017-01-20

Megkezdődik a felkészülés

Szombaton az MTK Budapest a Szigetszentmiklósi TK ellen megkezdi a felkészülési meccsek sorozatát.

A vendégünk ugyan csak az NB III-ban szerepel, de hiba lenne őket félvállról venni, hiszen vezetik a közép csoportot, méghozzá tetemes, hatpontos előnnyel. Ráadásul 18 meccsükből mindössze egyszer találtak legyőzőre és egyetlen döntetlent játszottak emellé, így ezen a szinten kiváló játékerőt képviselnek. Legjobb góllövőik Mojzer György és Varga Bence, akik 13 és 10 találatot jegyeztek eddig a bajnokságban.

A mieink a 11. helyen telelnek az NB I-ben, így Tamási Zsolt kapta meg Teodoru Vaszilisz helyét a kispadon. Az év elején a klub nem tétlenkedett és már három új igazolást is jegyezhetünk Leandro Martínez, Juri Kolomoec és Nikházi Márk személyében, valamint visszatért a Chicago Fire csapatától Thiam is.

Petres Tamás, aki Tamási Zsolt kérésére tölti be a másodedzői posztot, elmondta, a labdatartás és a helyzetkihasználás lesz a legfontosabb az első meccsen.

– Szeretnénk, hogy sokat legyen nálunk a labda, türelmesen játszunk, amiket a héten gyakoroltunk a befejezéseknél, az meglegyen a meccsen is és hogy jó helyekre mozogjanak a támadók, és hogy megtalálják egymás között az összhangot.

A szurkolók számára ingyenes lesz a belépés az Ikarus pályán, a mérkőzés pedig 11:00 órakor kezdődik az aikarus BSE Sporttelepén. (1165 Budapest, Bátonyi utca 1-33.)

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 17:45 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

FERENCVÁROSI TC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman