HÍREK

Még nem lehetnek nézők a Fehérvár elleni mérkőzésen - szurkolóink is elköszönhetnek majd Kantától

2021-04-29

Még nem lehetnek nézők a Fehérvár elleni mérkőzésen - szurkolóink is elköszönhetnek majd Kantától

Természetesen klubunk lehetőséget biztosít majd arra a közeljövőben, hogy "Józsika" az esemény súlyához illően az Új Hidegkuti Nándor Stadionban a szurkolóktól is elköszönhessen.

Mint arról beszámoltunk, ma este lép pályára utolsó bajnoki mérkőzésén stadionunkban Kanta József! Csapatkapitányunk 1998 óta, vagyis 23 éve az MTK játékosa, és immár hivatalos, hogy a szezon végén visszavonul, csütörtökön, a MOL Fehérvár elleni találkozón eljön számára a hazai búcsú ideje.

Korábban jeleztük, hogy a kormányrendelet szerint abban az esetben kerülhet sor Kanta hazai búcsújára nézők előtt, amennyiben szerda estig a beoltottak száma eléri a 4 milliót, hiszen a sportrendezvényekkel kapcsolatosan új intézkedések életbelépésének ez volt a feltétele. Nos, mivel a beoltottak száma vélhetően csak a következő napokban éri majd el a 4 milliót, ezért a Fehérvár elleni találkozón még nem lehetnek jelen a nézők. 

Természetesen klubunk lehetőséget biztosít majd arra a közeljövőben, hogy "Józsika" az esemény súlyához illően az Új Hidegkuti Nándor Stadionban a szurkolóktól is elköszönhessen, az ezzel kapcsolatos részletekről később adunk majd tájékoztatást.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman