HÍREK

Másodszor is Hegedüs Lajos a mérkőzés embere

2014-12-08

Másodszor is Hegedüs Lajos a mérkőzés embere

Az első perctől az utolsóig védte bajnoki mérkőzéseken az MTK Budapest kapuját, az ősszel lejátszott bajnoki mérkőzéseken. Korábbi komoly sérülése nem látszik teljesítményén. A „végy egy jó kapust" dogmát bizonyítja, élő példával. Hegedüs Lajos rövid időn belül - a Haladás meccs után - másodszor lett „A meccs embere".

Vesztes mérkőzés után ritkán választanak a szurkolók kapust a mezőny legjobbjának. Ez is bizonyítja, Debrecenben nem Lajoson múlt a három pont sorsa. Még Tisza büntetőjénél is közel volt a hárításhoz.

Hege, a szurkolók voksai alapján – a szavazás lezárásank pillanatában, hétfő délben – megelőzte Dragan Vukmirt, Vass Patrikot és Pölöskei Zsoltot.

– Mindig öröm, ha a szurkolók elismerik az ember teljesítményét. Jó páran elkísérték Debrecenbe a gárdát. Föl is bosszantották a helyi drukkereket bíztatásukkal. Sokat számított ez nekünk a pályán – értékelt Hege. – Volt esély a pontszerzésre, de külső körülmények is közrejátszottak abban, hogy nem sikerült. Volt kontakt a büntetőnél a két játékos között, be lehetett fújni, meg nem is. Előtte azonban Sidibe karjáról került oda labda, akkor nem állította meg a játékvezető a mérkőzést, pedig okafogyottá vált volna a következő szituáció.

[image]

– Bízzunk benne, hogy hosszútávon kiegyenlítődik az ilyesmi, még ha kellemetlen is az adott pillanatban. Kezdődik a téli vakáció.

– Még előtte fontos lenne továbbjutni kedden, a Paks ellen a Ligakupában. Utána Garami Józsi bácsi értékeli az évet, majd évzáró vacsora a Symbolban. Utána haverokkal meglátogatjuk Bogdán Ádám barátomat Manchesterben. Megnézzük őt Bolton meccsen, ahová már remélem intézte a jegyeket és lazítunk öt napot. – mesélte az MTK kapu kiegyensúlyozott őre. – Hosszú szabadság lesz, de egy hónapig nem szabad pihenni. Valószínűleg kapunk is javaslatot, hogy miként mozogjunk.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman