HÍREK

Második csapatunk a Putnok ellen hangolt a tavaszi rajtra

2024-02-25

Második csapatunk a Putnok ellen hangolt a tavaszi rajtra

Hasznos edzőmérkőzést játszottunk a jó játékerőt képviselő Putnok ellen.

MTK Budapest II–Putnok FC 0-2 (0-1)

Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

Gólszerzők: Váradi (11.), Nemes (59.)

MTK Budapest II: Balázs – Stumpf, Farkas, Csányi (Kákonyi,74.)  – Mohai (Kustudic, 60.), Biben (Béres, 36,), Antal, Herczeg, Asante – Kenesei, Ebot (Barkóczi, 60.)

Vezetőedző: Kanta József

Putnok FC: Mészáros – Galács, Szabó Kornél, Dobrovolszkij, Nemes, Vattai, Lőrinc, Várdai, Korbély, Boros, Pócsik

Vezetőedző: Szala Ákos

Második számú labdarúgócsapatunk a bajnokság kezdete előtti utolsó edzőmérkőzésen a harmadosztály Észak-Keleti csoportjának éllovasát, a Putnok FC-t fogadta.

A másodosztályba vágyó Putnok előtt adódott az első helyzet, amikor jobb oldali beadás után Korbély lőtte el 12-ről a lecsorgó labdát, ám Balázs bravúrral hárított. Egy perccel később újra beadással próbálkozott a Putnok, a játékszer ezúttal kijött Balázsról, a kipattanót Váradi fejelte a kapunkba (0-1).

A 26. percben Biben ívelt középre szabadrúgásból, Kenesei szépen emelkedett, de csúsztatását védte Mészáros. Négy perccel később Boros ugrott ki, de éles szögből nem találta el a kaput, majd a másik oldalon Csányi erős távoli lövése ment felé.

A 33. percben Biben ütközött Korbéllyal, játékosunk nagyon rosszul érkezett a talajra, sérülés miatt nem is tudta folytatni a játékot.

A félidő vége előtt előbb Korbély lőtt kapufát, majd Balázs védett szépen Boros 10 méterről eleresztett lövésénél.

A második játékrész elején, az 54. percben nagy lehetőségünk adódott az egyenlítésre: Ebot került a védők mögé, ziccerét azonban bravúrral védte a vendég kapus. Öt perccel ezután növelte az előnyét a Putnok: Mrva ment el a jobb szélen, centerezését pedig Nemes lőtte közelről a kapunkba (0-2).

A 83. percben szépíthettünk volna, ezúttal Kenesei lépett ki Herczeg indítását követően, ám ő sem tudott túljárni a kapus eszén, így 2-0-s győzelemmel zárult a főpróba. Második számú együttesünk március 3-án, vasárnap 14:00-kor a Szekszárd otthonában kezdi meg a tavaszi szezont. 

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman