HÍREK

Magyar Kupa: Eldőlt újabb két kör párosítása

2021-01-12

Magyar Kupa: Eldőlt újabb két kör párosítása

MOL Magyar Kupa 8. fordulójának mérkőzéseit február 10-én rendezik, de a következő két forduló sorsolását már megismerték a csapatok. 

A tavaszi szezon hazai versenynaptára rendkívül sűrű lesz, május 8-ra véget érnek az OTP Bank Liga és a MOL Magyar Kupa küzdelmei, emiatt a MOL Magyar Kupában is közelebb kerülnek egymáshoz a játéknapok, a 8. és a 9., valamint a 9. és a 10. forduló között csupán két hét telik el. Az MLSZ versenybizottsága ezért úgy döntött, hogy a kupában a nyolcaddöntők és a negyeddöntők párosítását is elkészíti az első idei forduló előtt, így a jelenleg versenyben lévő csapatok jó előre tervezhetnek azzal, hogy milyen feladat várhat rájuk továbbjutás esetén.

A 8. forduló előtt még mind a 12 OTP Bank Liga-csapat versenyben van a végső győzelemért, és miután mindannyian alacsonyabb osztályú rivális ellen lépnek pályára február 10-én, akár mindannyian bejuthatnak a nyolcaddöntőbe. Mint ismert, együttesünk a Kazincbarcika vendége lesz majd ebben a körben. A legjobb 16 csapat között értelemszerűen már nem volt kiemelés. 

A 9. forduló (nyolcaddöntő) párosítása:

6. Tállya–Kaposvár / Kazincbarcika–MTK

A 10. forduló (negyeddöntő) párosítása:

Tállya–Kaposvár / Kazincbarcika–MTK – DEAC–DVSC /Taksony–Siófok

A továbbjutás mindegyik fordulóban egy mérkőzésen dől el. Minden esetben az alacsonyabb osztályú csapat lesz a házigazda, míg azonos osztálybeli csapatok esetében az előbb kihúzott csapat a pályaválasztó.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman