HÍREK

Magabiztos győzelemmel zártuk az edzőtábort

2022-07-23

Magabiztos győzelemmel zártuk az edzőtábort

Gólokkal vertük a szlovén NK Aluminij együttesét.

Utolsó szlovéniai edzőmérkőzésünkön a helyi másodosztályban szereplő NK Aluminij csapata ellen léptünk pályára, a meccset a Balázs - Lehoczky, Varju, Nagy Zs. - Palincsár, Kata, Stieber, Bognár, Medgyes - Németh K., Futács összeállításban kezdtük.

Az első percekben aktívabb volt a helyi csapat, majd a 13. percben Medgyes volt harcos, remekül ment el a szélen, középre tálalt, az érkező Németh az emberét megelőzve helyezett a hálóba (0-1). Sajnos Németh az akciónál kapott egy komoly rúgást, ápolni kellett, majd le is cserélték, Zsóri állt a helyére. Kiegyenlített volt a játék a folytatásban, az első félóra végén egy szöglet utáni fejest követően Medgyes a gólvonal elől mentett fejjel.

Ebben a szakaszban meglehetősen feszült volt a meccs, így a legjobbkor találtunk be újra: a 38. percben egy remek támadás végén Stieber ívelt középre, Zsóri pedig fejjel volt eredményes 6 méterről (0-2), így két góllal vezettünk egy félidő után.

A szünetben Somodi, Horváth A. és Kovács Mátyás is beállt, majd nem sokkal később Balogh Máté és Kovács Máté is pályára lépett. Az 59. percben éppen Kovács Máté lőtte ki 14 méterről keményen a jobb sarkot (0-3).

Szűk tíz perccel később a szintén csereként beállt Barkóczi növelhette volna az előnyt, de a léc fölé helyezett. 
Így is megszereztük a negyedik találatot: Kovács Máté egy labdaszerzés után 18 méterről kilőtte a jobb alsót (0-4) negyedórával a vége előtt. 

A végeredményt is ő állította be: Kovács Máté újabb lövése kötött ki a jobb sarokban (0-5) - mesterhármast ért el a középpályás.

Csapatunk így biztos sikerrel zárta a szlovéniai edzőtábort, a felkészülés odahaza folytatódik a bajnoki rajtra.

A szöveges tudósítás itt érhető el!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman