HÍREK

Magabiztos győzelemmel folytattuk a felkészülést

2020-08-01

Magabiztos győzelemmel folytattuk a felkészülést

A hatodik edzőmeccsen megvan a hatodik győzelem is.

Felkészülési mérkőzés
MTK Budapest–SKF Szered 2-0 (1-0
)

Gólszerző: Ramos (28.), Schön (59.)

MTK Budapest: Mijatovics (Somodi 60.) - Balázs (Ikenne-King 46.), Pintér (Nagy 46.), Baki, Herrera (Barna 60.) - Cseke (Mezei 46.), Kata, Katona (Palincsár 46.) - Prosser (Gera 46.), Ramos (Bíró 46.), Schön (Lencse 60.).

Vezetőedző: Michael Boris

Szombat délután csapatunk a hatodik edzőmérkőzésén lépett pályára, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban a szlovák élvonalban szereplő SKF Szered volt az ellenfelünk. A felvidéki együttes ellen Bojan Miovski és Kanta József játékára nem számíthatott Michael Boris vezetőedző.

A találkozó első lehetősége előttünk adódott, Prosser csapott le a védelem mögé belőtt labdára, de a rövidre tartó kísérletét kitolta a kapus a 14. percben.

A 28. percben már gólnak örülhetett a közönség, Myke Bouard Ramos 25 méterről védhetetlenül csavarta a jobb felsőbe a szabadrúgást (1-0).

A félidő hátralévő részében még Prosser és Schön is próbálkozott, de nem jártak sikerrel.

A szünetben hatot is cserélt a szakmai stáb, közülük az egyik érkező, Gera Dániel zseniális előkészítése után Schön Szabolcs pörgetett a vendégek kapujába az 59. minutumban (2-0).

A folytatásban is a mi akaratunk érvényesült, egy veszélyes lehetőséget leszámítva előttünk adódtak helyzetek, de az utolsó passzokba, cselekbe hiba csúszott.

A hajrában közel jártak a szépítéshez a vendégek, de hiába vezették Somodira egy az egyben a labdát, a 60. percben becserélt kapusunk óriásit védett.

A mérkőzés részletes élő közvetítése IDE kattintva érhető el.

Csapatunk újabb sikerével továbbra is veretlen a felkészülés alatt, a hatodik meccsen megvan a hatodik győzelem is. A bajnoki fópróbát egy hét múlva (08.08., szombat) tartjuk, akkor az Újpest FC-t látjuk vendégül az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 17 órától.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman