HÍREK

Magabiztos győzelem Pakson

2014-12-02

Magabiztos győzelem Pakson

Az MTK Budapest már az első félidőben beállította a végeredményt. Az Ádámok közül csak Schrammel nem talált be.

A Ligakupa nyolcaddöntőjében az F- csoport második helyén végző MVM-Paks otthonába látogatott a C-csoport élén záró MTK Budapest.

A fővárosiakat duplán fűtötte a bizonyítási vágy. Egyrészt a bajnoki vereségért szerettek volna visszavágni, másrészt a legjobb nyolc közé kerülésért remek teljesítményt nyújtani.

Nos, mindkettő sikerült, ugyanis a csapat már az első félidőben három góllal bebiztosította magát. Az első vendégtalálat a 7. percben esett, amikor a paksi Kovács Gábor hazafejelt Máté Roland kapusnak, aki azonban nem figyelt eléggé, és a szemfüles Hajdú Ádám könnyedén kapuba küldte a labdát. (0-1) A 18. percben ismét Hajdú remekelt, ekkor a középpályáról. (0-2) Az első félóra végén több vendéghelyzet is adódott, melyet hárítottak a paksiak. Nem így a 28. percben, amikor Hrepka Ádám szerzett gólt. (0-3)

A második félidőben lendületesebben játszottak a hazaiak, több helyzetük is adódott, ám a kék-fehérek remek védekezésének köszönhetően egyetlen gólt sem sikerült rúgniuk. A kétperces hosszabbítással együtt is maradt a 0-3, mellyel a Ligakupa középdöntőjének „odavágóját" az MTK Budapest nyerte. A Paks hátrányból várhatja a folytatást, amit nem lesz könnyű ledolgozni. Garami Józsefnek viszont több lehetősége lesz kipróbálni az MTK Budapest fiatal játékosait, akik között nem lesz ott Ikonomou, mert Solymosi játékvezető két egymást követő szabálytalanság miatt kiállította.

[image]

MVM-Paks – MTK Budapest 0-3 (0-3)

MVM Paks: Máté – Vági (Rácz 71. perc), Kovács(c) (Ruff 61.perc), Bagó-Késmárki (Orosz 61.perc), Kesztyűs, Hanol, Szekszárdi – Bor, Simon, Hahn
Cserék: Szemerédi, Kiss, Bertus, Nagy, Ruff, Orosz
Vezetőedző: Csertői Aurél

MTK Budapest: Groppioni – Nagy, Talabér, Poór (Kálnoki Kis 47. perc), Deutsch – Thiam (Gera 47. perc), Halmai (Ikonomou) 47. perc), Hajdú – Sergio, Hrepka(c) (Schrammel 65. perc), Bese
Cserék: Abu, Schrammel, Szántó, Kálnoki Kis, Gera, Ikonomou
Szakmai igazgató: Garami József

Játékvezetők: Solymosi Péter (Dr. Varga Zsolt, Horváth Róbert, Berger József)

Gólszerzők: Hajdú (7. perc), Hajdú (18. perc), Hrepka (28. perc)

Sárga lap:  Késmárki (19. perc), Bor (36. perc), Bagó (45. perc) ill. Ikonomou (70. perc).
Kiállítva: Ikonomou (73. perc)

Az a csapat, amelyik továbbjut, a legjobb nyolc között a PMFC-MATIAS - Szomnbathelyi Haladás párharc győztesével mérkőzik, 2015 március 17-én és április 21-én.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman