HÍREK

Lőrincz Emil újra az MTK-nál, nagykövet és kommunikációs koordinátor is dolgozik a klubért

2022-08-03

Lőrincz Emil újra az MTK-nál, nagykövet és kommunikációs koordinátor is dolgozik a klubért

Lőrincz Emil, Pintér Ádám és Ujlaki Tamás is fontos pozíciót tölt be.

A szurkolói ankéton már bejelentették, hogy a játékosként háromszoros magyar bajnok, kétszeres magyar kupagyőztes Lőrincz Emil is visszatér klubunkhoz. Lőrincz - aki a 2000-es évek elején edzőként már tevékenykedett az MTK utánpótlásában - tehetségkutatóként dolgozik majd klubunknál, valamint az ellenfelek feltérképezésében is segít a szakmai stábnak. 

Pintér Ádám a jövőben az MTK Budapest és a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia nagyköveteként segíti klubunkat. Az akadémiánkon nevelkedett Pintér az MTK-val magyar bajnok lett, nálunk mutatkozott be az NB I-ben, és nálunk is fejezte be játékos pályafutását, valamint klubunknál kezdte el edzői karrierjét. Pintér a spanyol, az orosz, a görög első- és a német másodosztályban is játszott karrierje során, így komoly nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezik, valamint több nyelven beszél. 29 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban, amelynek tagjaként a 2016-os Európa bajnokságon is pályára lépett. Életútja így követendő példa lehet akadémistáink számára, nagyköveti pozíciójának célja az MTK Budapest és az SKLA pozícionálása, népszerűsítése, reputációjának erősítése egyes kiemelt célcsoportokban idehaza, valamint azért is dolgozik, hogy az MTK és az SKLA elismertsége és szerepe erősödjön a nemzetközi nyilvánosságban; így hozzájárulva a nemzetközi futballszakmai kapcsolataink erősítéséhez.

Kommunikációs koordinátorként csatlakozik klubunkhoz Ujlaki Tamás, aki gyerekkora óta szurkolója az MTK-nak, a lelátó ismert arca. A jövőben kapcsolattartó lesz a klub és a drukkerek között, hogy elősegítse a még informatívabb, közvetlenebb kommunikációt,  információáramlást a szurkolók irányába.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman