HÍREK

Lemondott posztjáról Polyák Balázs, az MTK Budapest sportigazgatója

2022-04-23

Lemondott posztjáról Polyák Balázs, az MTK Budapest sportigazgatója

Hivatalos közlemény.

A klubvezető 2017 nyarán lett labdarúgóklubunk sportigazgatója. A kinevezése utáni első idényben csapatunk azonnal visszajutott az NB I-be, ahol viszont nem sikerült megkapaszkodni. A következő szezonban újabb feljutás következett, amit egy magabiztosan kiharcolt bentmaradás követett az élvonalban. 

A kimutatások szerint ebben az időszakban idehaza toronymagasan az MTK Budapestben kapták a legtöbb játéklehetőséget a fiatal labdarúgók.

- A 12 csapatos NB I kapcsán minden évben elmondják, az a csapat esik ki, amelyik a legtöbb fiatalt játszatja. Az előző idényben a hetedik helyünkkel rácáfoltunk a megállapításra, az idei évben úgy tűnik, nem sikerül. De hiszek benne, hogy ennek nem kell törvényszerűnek lennie, ezért is hoztam meg ezt a döntést. Bízom abban, hogy lépésemmel előidézem azt is, hogy visszatérjen egyfajta pozitív légkör a stadionba. Köszönöm a bizalmat, mellyel a klub az elmúlt 8 évben megtisztelt - mondta Polyák Balázs a döntését követően.

Az MTK Budapest elfogadta a döntést és megköszönte Polyák Balázsnak a klub érdekét minden körülmények között – ezúttal is – mindenek felé helyező munkáját.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman