HÍREK

Lehoczky gólt szerzett, több játékosunk is győzelmet ünnepelhetett - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

2021-09-28

Lehoczky gólt szerzett, több játékosunk is győzelmet ünnepelhetett - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

Mint ismert, klubunk a 2021/2022-es szezonban az NB III-ban is indított csapatot, így fiataljaink a felnőttek között fejlődhetnek tovább. Vannak viszont olyan futballistáink is, akik a másodosztályban vagy külföldön bizonyíthatnak. Kölcsönfigyelő rovatunkban az ő teljesítményükről számolunk be.

Budafoki MTE:
Bese Balázs kapuját mindkét félidőben bevette a listavezető Szombathelyi Haladás. Kapusunknak a 49. percben volt egy nagy bravúrja, amikor Tóth Milán öt méterről érkező fejesét hárította. Zuigéber Ákos a 60. percben lépett pályára a 2-0-ra elveszített mérkőzésen.

Dorogi FC:
Szerencsi Miklós a 60. percben lépett pályára a Budaörs ellen, csapatának az utolsó fél órában sem sikerült megszerezni a győztes gólt (0-0).

Kecskeméti TE:
Varga Bence remekül kezdte a Szolnoki MÁV FC elleni találkozót, már a 6. percben hatalmasat mentett lábbal Vólent öt méterről érkező, rövidbe tartó fejesénél. A folytatásban bemutatott több védést is, a kapuját csak egy hatalmas bombagóllal, valamint büntetőből tudták bevenni (2-2).

Összefoglaló:

FC Ajka:
Lehoczky Roland a III. Ker. TVE ellen is kezdőként lépett pályára. Már a 2. percben jelentkezett egy 22 méteres átlövéssel, végig aktívan játszott, a 74. minutumban pedig megszerezte csapata negyedik gólját, miután egy gyors kontra végén 11 méterről a bal alsóba lőtt. Csapata végül 4-2-re diadalmaskodott.

Összefoglaló:

PMFC:
Bíró Bence kezdőként 56 percet játszott a BFC Siófok ellen 1-0-ra elveszített bajnokin.

Szentlőrinc SE:
Biben Barnabás kezdőként 74 percet töltött a pályán a Tiszakécskei LC ellen. Törőcsik Pétert a szünetben lecserélték, míg Kovács Máté a félidőben állt be a 2-1-re megnyert mérkőzésen.

Békéscsaba 1912 Előre:
Winter Dániel az NB III-as csapatban kapott lehetőséget a hétvégi fordulóban, és nem kapott gólt a Törökszentmiklósi FC-Veteriner ellen (1-0).

Sönderjyske:
Prosser Dániel kezdőként lépett pályára az Aarhus elleni hétfői bajnokin, melyen csapata 1-0-ra kikapott idegenben. A 81. percben lecserélt támadónak a 25. percben volt egy lövése, a 41. percben pedig majdnem gól született a veszélyes beadása után.

Összefoglaló:

Fotó: tve1887.hu

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman