HÍREK

Lehoczky és Csenterics csapata is fontos győzelmet aratott, Balogh M. gólt szerzett - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

2024-05-06

Lehoczky és Csenterics csapata is fontos győzelmet aratott, Balogh M. gólt szerzett - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük labdarúgóink sorsát.

ZTE FC:
Várkonyi Bence sérülés miatt nem volt bevethető a Mezőkövesd Zsóry FC otthonában 2-1-re megnyert bajnokin.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Zuigéber Ákos az előző fordulóban megkapta az ötödik sárgáját, így eltiltás miatt nem léphetett pályára a Budafoki MTE otthonában.

Tiszakécskei LC:
Lehoczky Roland végigjátszotta az FC Ajka ellen 2-1-re megnyert mérkőzést, sikerével csapata életben tartotta bennmaradási reményeit.

HR-Rent Kozármisleny:
Molnár Ádin végig a pályán volt a BVSC-Zugló ellen 2-0-ra elveszített találkozón. A 12. percben sárga lapot kapott.

Pécsi MFC:
Miknyóczki Ádám vállsérülés miatt nem volt bevethető az ETO FC Győr otthonában.

BVSC-Zugló:
Csenterics Adrián biztos pont volt a zuglói gárda kapujában, kapott gól nélkül zárt a HR-Rent Kozármisleny otthonában 2-0-ra megnyert összecsapáson. Győzelmével csapata komoly lépést tett a bennmaradás felé. Kapusunk a 70. percben időhúzásért kapott sárgát.

Budafoki MTE:
Zsóri Dániel a 67., míg Merényi Ádám az 57. percben lépett pályára a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen. Utóbbi játékosunk a beállása után pár perccel lövőhelyzetbe került, de a vendégek kapusa lábbal védeni tudott, a ráadásban pedig sárgát kapott.

Gyirmót FC Győr:
Szőke Gergő végig a pályán volt a Nyíregyháza Spartacus FC vendégeként 3-1-re elveszített bajnokin. Csapata gyorsan vezetést szerzett, de a 36. percben emberhátrányba került, így pont nélkül távozott.

BKV Előre:
Balogh Máté végig a pályán volt a Kőrösladányi MSK otthonában 2-1-re elveszített mérkőzésen, a rendes játékidő utolsó percében ő szerezte csapata szépítő gólját.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-19 17:00 Agárdi Parkerdő Sport- és Szabadidő Központ

Gárdonyi VSC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman