HÍREK

Lehoczky és Bíró gólt lőtt, Szerencsi és Varga gólpasszt adott az évzárón - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

2021-12-14

Lehoczky és Bíró gólt lőtt, Szerencsi és Varga gólpasszt adott az évzárón - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

Mint ismert, klubunk a 2021/2022-es szezonban az NB III-ban is indított csapatot, így fiataljaink a felnőttek között fejlődhetnek tovább. Vannak viszont olyan futballistáink is, akik a másodosztályban vagy külföldön bizonyíthatnak. Kölcsönfigyelő rovatunkban az ő teljesítményükről számolunk be.

Budafoki MTE:
Bese Balázs visszakerült a kezdőcsapatba az évzáróra a III. Ker. TVE ellen. Együttese 3-0-ra kikapott, de kapusunknak több védés mellett volt egy bravúrja is, amikor Remili ziccerét fogta. Zuigéber Ákos 0-1-nél, a szünetben állt be, de ő sem tudott segíteni csapatán.

Dorogi FC:
Szerencsi Miklós kezdőként 59 percet kapott a Nyíregyháza Spartacus FC ellen. Remekül kezdte a mérkőzést, ugyanis már az 1. percben gólpasszt adott csapattársának, együttese pedig ennek is köszönhetően nyert 2-0-ra.

Kecskeméti TE:
Varga Bence visszatért az újonc kezdőcsapatába a Budaörs ellen, melyet kapott gól nélkül hozott le. Ráadásul fontos szerepet vállalt csapata vezető találatában, a 33. percben kirúgását megnyomta a szél, ebből pedig csapattársa kapura tört, és gólt szerzett.

FC Ajka:
Lehoczky Roland letöltötte eltiltását, így a Vasas FC ellen ismét bevethető volt, és végig is játszotta a mérkőzést. A forduló előtt listavezető angyalföldiek ellen már az 5. percben gólt szerzett, közelről lőtt a léc alá egy szabadrúgás után.

A teljes mérkőzés, Lehoczky gólja 6:00-tól:

PMFC:
Bíró Bence végigjátszotta a Szombathelyi Haladás elleni idegenbeli összecsapást, melyet együttese az 5. percben szerzett góljával 1-0-ra megnyert. Támadónk jobbról indult meg befelé a gólnál, átjutott két védőn, majd a bal sarokba lőtt.

A teljes mérkőzés, Bíró gólja 18:55-től:

Szentlőrinc SE:
Biben Barnabás és Kovács Máté is kezdő volt a Szolnoki MÁV FC ellen, mindkét játékost a szünetben lecserélték. Törőcsik Péter a 85. percben lépett pályára a 2-0-ra megnyert összecsapáson.

Békéscsaba 1912 Előre:
Winter Dániel kispados volt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia elleni dél-keleti ragadón, melyet csapata idegenben nyert meg 2-1-re.

Sönderjyske:
Prosser Dániel nem volt kerettag a Hvidovre IF elleni kupamérkőzés visszavágóján. Együttese a hazai 1-0 után - melyen Prosser adta a gólpasszt - idegenben büntetőrúgásokat követően jutott be az elődöntőbe.

Fotó: veol.hu/Penovác Károly

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman