HÍREK

Legyőztük a Proletert (GALÉRIA)

2018-09-07

Legyőztük a Proletert (GALÉRIA)

Egygólos győzelemmel hangoltuk a Paks elleni meccsre.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

[image]MTK Budapest–FK Proleter 1-0 (1-0)

Gólszerző: Gera (38.)

Sárga Lap: Mirosavlien (37.)

MTK Budapest: Horváth (Varga, 45.) – Varju, Balogh, Gengeliczki (Baki, 60.), Nagy B. – Vass Á. – Vass P., Vogyicska, Takács (Lencse, 60.), Gera – Torghelle (Kulcsár, 60.)

Vezetőedző: Feczkó Tamás

Labdarúgócsapatunk pénteken a szerb élvonal 8. helyezettjét, az FK Proletert fogadta felkészülési mérkőzésen, Üllőn. Az együttesek nem ugrottak egymásnak, az első húsz percben alig alakult ki helyzet, a mieink igyekeztek tartani a labdát az erőszakosan futballozó szerbek ellen.

A 20. percben a vendégek előtt adódott az első nagyobb lehetőség, azonban Horváth látványos vetődéssel hárítani tudott. Ezt követően inkább csak helyzetecskéket lehetett feljegyezni, egészen a 38. percig. Ekkor Vass Patrik szabadrúgását Gengeliczki fejelte vissza Gerához, aki kapásból a hosszúba bombázott, így 1-0-ás előnnyel mehettünk a szünetre.

A fordulás után sem sokat változott a játék képe, a mi részünkről Torghelle és Gera próbálkozott, de igazán nagy ziccer egyik oldalon sem alakult ki. Az utolsó fél órára hármat is cserélt Feczkó Tamás, többek közt pályára lépett Baki Ákos is, aki remekül védekezett a hajrában, így gól nélkül lehoztuk a találkozót, és végül 1-0-ás győzelemmel zártunk.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman