HÍREK

László Csaba: Nem változtatunk semmin! (GALÉRIA)

2015-09-10

László Csaba: Nem változtatunk semmin! (GALÉRIA)

Bemutatták új, idegenbeli mezüket és győzni szeretnének Debrecenben.

László Csaba megtartotta szokásos, heti sajtótájékoztatóját. Az MTK Budapest vezetőedzőjét ezúttal Torghelle Sándor, valamint két korábbi debreceni játékos, Dragan Vukmir, és Vadnai Dániel kísérte el.

Az MTK Budapest rutinos védője, Dragan Vukmir pusztán a három pontot tartja szem előtt.

– Jó szériában vagyunk, és pihenni is tudtunk a válogatott szünet miatt. Kiismertük a Debrecent, és meg is tudjuk őket verni – fogalazott a védő.

Az újságírók emlékeztek, hogy Vuki, eddigi egyetlen NB I-es gólját a hajdúságiak ellen szerezte 2014 tavaszán, így rákérdeztek, hogy most is készül-e hasonló meglepetéssel?

– Nem ezzel foglalkozom, gól nélkül kell lehoznunk a meccset, én erre készülök, a góllövés legyen mások dolga.

A kék-fehérek másik ex-debreceni védője, Vadnai Dániel nem foglalkozik a hazai szurkolók fogadtatásával, szerinte ők sem vele lesznek majd elfoglalva. A balhátvéd elmondta, védő létére egyik debreceni támadóból sem készül külön, csapat szinten kell legyőzni a Kondás Elemér együttesét.

Torghelle Sándorról köztudott, hogy kimondottan szereti, ha a szurkolók a szájukra veszik, többek között ez is szóba került:

– Engem valóban inspirál, ha foglalkoznak velem az ellenfél szurkolói. Ez azt mutatja, hogy valamit jól csinálok, úgy gondolom ezt így érdemes kezelni.

A csatár az ellenfél kőkemény védőire is kitért.

– Máté és Mészáros játékával nem lesz könnyű dolgom. Földön kell tartanunk a labdát, amennyire lehet, és így kerülhetünk mögéjük. Mindketten nagyon erős védők, keményen bele kell állnom, a test a test elleni ütközésekbe.

Az aktuális ellenfél gyengébb formájával nem foglalkozik a játékos:

– Remélem, nem ellenünk kezdik el a kilábalást a rossz szériájukból. De százszázalékosnak kell lennünk minden percben, hiszen nem is foglalkozhatunk azzal, hogy éppen hányadik a Debrecen. Ez nem számít.

Végezetül László Csaba latolgatta az esélyeket, és beszámolt a hétvégét megelőző felkészülésről is:

– Folyamatosan készülünk a Debrecenre, de minden csapat ellen ugyanúgy tréningezünk, legyen az a Békéscsaba, vagy épp a Ferencváros. Többször elhangzott, hogy jobb a Debrecen játékoskerete, de azt gondolom, hogy az MTK Budapest csapatként szintén van olyan jó. – mondta az MTK Budapest szakvezetője.

A sérültek aktuális állapotáról is új információkat tudhattak meg a sajtó munkatársai, Deutsch Bence az NB III-as meccsen szedett össze sérülést, Marek Strestik viszont már a csapattal készül, jövő héttől biztosan bevethető lesz. Baki Ákos ugyanebben, a cipőben jár, az ő sérülése is a múlté. László Csaba szerint minden sérültnek olyan szintre kell kerülnie, hogy bírják a meccsterhelést.

A csütörtök délelőttöt a csapat edzője elszánt gondolattal zárta:
– Nem szeretnék változtatni semmin, a legutóbbi meccseket a hajrában meg tudtuk nyerni, ezt kell folytatnunk.

A sajtótájékoztatón a játékosok már az új, idegenbeli mezt viselték, melyen a támogató logója és a hagyományos keresztcsík is megjelent. Ebben lépnek pályára szombaton, Debrecenben.
A találkozó 18:00 órakor kezdődik és az M4 Sport közvetíti.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman