HÍREK

Lamperth volt a nyerőember

2018-02-01

Lamperth volt a nyerőember

Második csapatunk az U19-es kerettel közösen tudott győzni.

MTK Budapest II - Csepel FC 1-0 (1-0)

Ikarus BSE sporttelep.

MTK Budapest: Varga – Nagy M., Sziklási, Jámbor, Nagy B – Szabó Á, Varju, Bidzilja – Balogh M., Tóth Z., Lamperth.

Második félidőben: Varga (Szüsz, 70. perc), Szekeres, Molnár, Kugli, Mezei, Fodor, Modrovics, Szabó Á., Varju, Thomas, Németh Á.

A reflektorfényben rendezett mérkőzésen a Csepel kezdett jobban, agresszív letámadással nyitottak, és ezzel nehezen birkózott meg csapatunk. A passzok pontatlanok voltak, ám egy idő után sikerült a saját játékunkat játszani. Többször jöttek össze az elfutások a széleken, sőt középen Tóth Zoltán előtt is adódott lehetőség, de kimaradt.

A félidő hajrájában Lamperth Krisztián törte meg a gólcsendet. Az ismét támadó poszton szereplő játékos elemi erővel bombázott a felsőléc alá, megszerezve ezzel a vezetést. A gól hatására megnyugodott a csapat, és ez a második félidei sorcserével is megmaradt. 

Ellenfelünk visszaállt, felhagytak a letámadással, így az irányítást is át tudtuk venni, a mérkőzés képe megváltozott. Járattuk a labdát, rengeteg elfutásunk volt, de a csepeliek agresszív odarúgásai megtörték játékunkat. Komoly ziccer Németh Ádám előtt adódott, egyedül vezette a kapusra a labdát, de rossz megoldást választott, így az eredmény nem változott.

Pölöskei Gábor így értékelte a látottakat: – Ez volt az első mérkőzésünk, ám mivel kevesen vagyunk az első csapatban, illetve a válogatottban szereplő játékosok miatt, az U19-es keret tagjai segített ek ki minket, amiért szeretnék köszönetet mondani Salkovics Gábornak. Ügyesen mozogtak a játékosok, első mérkőzésnek remek volt, főleg az összeszokottság hiánya miatt. Nem várható nagyobb változás, a kölcsönadott játékosok helyett az akadémiáról lesz kiegészítés, de keretváltozás nem lesz.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-05 17:00 Szentlőrinci Sportpálya

SZENTLŐRINC SE

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman