HÍREK

Kvíz Kanta egyedi, dedikált mezéért - megvan a győztes

2021-06-14

Kvíz Kanta egyedi, dedikált mezéért - megvan a győztes

A megújult hírlevelünkre feliratkozott szurkolóink egy exkluzív nyereményért, Kanta József dedikált mezéért játszhattak kvízünkön.

A hírlevelünkre feliratkozottoknak szóló kvíz - amely Kanta Józsefről és pályafutásáról szólt - lezárult, rengetegen játszottak, így sok helyes megfejtés érkezett. A győztes Szigeti Endre lett, ő nyerte az egyedi, dedikált Kanta József-mezt! 

A nyertesnek gratulálunk, őt e-mailben is értesítjük. A többieknek köszönjük a részvételt, jelenleg fut egy másik kvízünk is, amelyen Varga Roland dedikált, Eb-mezét lehet megnyerni!

Természetesen továbbra is érdemes feliratkozni megújult hírlevelünkre, amelynek segítségével a hét legfontosabb információiról és eseményeiről küldünk tájékoztatást drukkereinknek: jellemzően heti egy alkalommal, de rendkívüli történések idején eseti hírlevélben tájékoztatjuk szimpatizánsainkat a labdarúgócsapatot érintő hivatalos átigazolási információkról, exkluzív hírekről, interjúkról, jegyinformációkról, a webshop különleges akcióiról és a nyereményjátékokról.

A hírlevélre feliratkozni két helyen lehet: 
1. az mtkbudapest.hu-t mobiltelefonon böngészve a cikkek alatt, lefelé görgetve található meg a feliratkozási lehetőség (a Gyere hozzánk focizni! banner alatt), míg asztali böngészőn a cikk melletti jobb hasábban van erre mód.
2. honlapunk láblécében is megtalálható a regisztrációs lehetőség.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman