HÍREK

Közlemény az MTK Budapest intézkedéseiről - szurkolói információk

2020-03-13

Közlemény az MTK Budapest intézkedéseiről - szurkolói információk

Mint ismert, szerdán délután jelentette be Magyarország Kormánya, hogy a koronavírus-járvány miatt vészhelyzetet rendelt el, amely döntés a sportrendezvényeket is kiemelten érinti, így azokat zárt kapuk mögött kell megrendezni.

Ez pedig azt jelenti, hogy a 2020. március 11. után sorra kerülő mérkőzéseket nem látogathatják a nézők. A Magyar Labdarúgó Szövetség ezzel összhangban hozott döntése a felnőtt- és az utánpótlás-bajnokságokat is érinti, mind a férfi, mind a női csapatoknál.

Az MTK Budapest természetesen eleget tesz a központi határozatoknak, klubunk vezetése a kialakult helyzetben az alábbi intézkedésről döntött:

- A felnőtt csapat mérkőzései zárt kapuk mögött kerülnek megrendezésre. Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a döntés visszavonásáig minden hazai és idegenbeli tétmérkőzésről élőképes, videós (stream) közvetítésben számolunk be, így már a szombati, Vasas FC elleni bajnokiról is. A jegyértékesítést a tavaszi mérkőzésekre azonnali hatállyal leállítottuk. A mérkőzésekre elővételben megvásárolt belépők árát visszatérítjük (ennek részleteiről hamarosan tájékoztatunk), míg a bérleteseket is kártalanítjuk igény esetén. Tőlük átmenetileg türelmet kérünk, hiszen a kompenzáció mértéke attól függ majd, végül hány hazai találkozónk lesz zárt kapus az idény során.

- A női felnőtt, valamint a férfi és női utánpótlás korosztályok bajnoki mérkőzései is zárt kapuk mögött kerülnek megrendezésre, így azokra a szülők, ismerősök, barátok sem mehetnek be. Arról pontos előírások rendelkeznek, hogy az érintett eseményekre ilyen esetekben kik juthatnak be.

- Az U6 és U11 közötti korosztályos csapatok edzései a további tájékoztatásig azonnali hatállyal felfüggesztésre kerülnek.

- Az MTK Budapest már szerdán tájékoztatta sportolóit a koronavírus-járvány terjedése kapcsán bevezetendő, házon belüli megelőző intézkedésekről. Ezen felül megkérjük klubunk minden dolgozóját, hogy ne utazzanak külföldre, és lehetőség szerint ne érintkezzenek olyanokkal, akik külföldön tartózkodtak a közelmúltban. Ezen felül mindenkit arra kérünk, hogy bárkinek bármilyen vírusos - vagy arra utaló - panasza van, hogy ne látogassák a klub közös programjait, edzéseit. 

Köszönjük a megértést, a türelmet és a rendkívüli helyzethez való alkalmazkodást!


 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2022-12-11 18:00 Szent Gellért Fórum

SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman