HÍREK

Köszönjük, Dani, köszönjük, Máté!

2021-01-08

Köszönjük, Dani, köszönjük, Máté!

Volt játékosainknak köszönjük a sok felejthetetlen pillanatot.

Gera Dániel és Katona Máté és kilenc és fél szezonon át erősítette klubunkat. Mindketten fiatalon, 2011-ben kerültek a Sándor Károly Labdarúgó Akadémiára.

Gera a 2014/2015-ös szezonban mutatkozott be felnőtt csapatunkban, amikor a Haladás ellen a 81. percben lépett pályára, és már öt perc elteltével gólpasszal vétette észre magát. Első NB I-es gólját 2016 tavaszán lőtte a Békéscsaba ellen, később a Ferencváros és a DVTK ellen is betalált. A 2018/19-es szezonban szerzett hat találatával a mieink egyik legeredményesebb játékosa volt, a folytatásban viszont sérülés és műtét nehezítette a karrierjét, ám ezt követően is visszaszerezte a helyét a csapatban. A 2020/21-es idény első gólját ő szerezte, az Örökrangadón leendő klubja, az FTC ellen, de ebben a szezonban többször is viselhette a csapatkapitányi karszalagot is.

Katona Sopronból került az akadémiára, majd 2016-ban, 19 évesen debütált az NB I-ben, miután végigjárta a korosztályos csapatokat. Ittléte alatt igazi Jolly Joker volt, hiszen a védelemtől kezdve a támadószekcióban is lehetőséget kapott. Remekül kezdte a 2020/21-es  bajnoki szezont, de súlyos sérülést szenvedett. Máténak mielőbbi teljes felépülést kívánunk, és Gera Dánielhez hasonlóan sikeres folytatást kívánunk számukra új klubjukban!

Köszönjük a sok szép pillanatot, a kék-fehér színekben bemutatott megalkuvás nélküli küzdést! Dani és Máté örökre az MTK-család tagjai maradnak!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman