HÍREK

Kosznovszky, Nagy B. és Szerencsi is gólt szerzett - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

2022-03-22

Kosznovszky, Nagy B. és Szerencsi is gólt szerzett - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

Budafoki MTE:
Bese Balázs nem állt a szakmai stáb rendelkezésére a Szolnoki MÁV FC ellen, míg Zuigéber Ákos eltiltás miatt hiányzott az 1-0-ra megnyert bajnokin.

Dorogi FC:
Szerencsi Miklós két gólt is szerzett csapata legutóbbi két mérkőzésén. Előbb március 16-án, szerdán a Szentlőrinc elleni 2-2 alkalmával volt eredményes, akkor 15 méterről lőtt a bal felsőbe, majd vasárnap a Soroksár SC ellen (2-3) 10 méterről lőtt szintén a bal felsőbe.

A Szentlőrinc elleni mérkőzés összefoglalója:

A Soroksár elleni mérkőzés összefoglalója:

Kecskeméti TE:
Varga Bence védte a kaput a PMFC elleni hétfő este találkozón, melyen nem kapott gólt (0-0). Több védése mellett talán a 25. percben, Geiger lövésénél kellett a legnagyobbat védenie, akkor nagyot nyújtózva tolta kapu fölé a labdát.

FC Ajka:
Lehoczky Roland kezdő volt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen, de a szünetben lecserélték a 3-0-ra elveszített találkozón.

PMFC:
Bíró Bence kezdőként 76. percet játszott a Kecskemét ellen hétfő este (0-0). A 41. percben a kapuba talált, de a játékvezető les miatt érvénytelenítette a gólt.

A mérkőzés összefoglalója ITT megtekinthető!

Szentlőrinc SE:
Nagy Barnabás a Dorogi FC elleni pótolt bajnokin gólpasszt adott, szabadrúgását követően lőtt csapattársa a kapuba. Andrija Drljo ezen a mérkőzésen a 69. percben lépett pályára, Törőcsik Péter kispados volt, Biben Barnabás pedig nem volt bevethető.

A Szombathelyi Haladás ellen Nagy és Biben is végig a pályán volt, előbbi pedig szenzációs győztes gólt szerzett a 90. percben, miután hatalmas gólt rúgott szabadrúgásból a jobb felsőbe. Töröcsik kispados volt, míg Drljo nem volt bevethető.

A mérkőzés összefoglalója:

Békéscsaba 1912 Előre:
Winter Dániel védte a hazai kaput az Aqvital FC Csákvár ellen (1-1). Kapusunk ihletett formában védett, Komáromi több lehetőségét is hatástalanította, főszerepet vállalt abban, hogy az 52. perctől tíz emberrel játszó csapata pontot szerzett.

Nyíregyháza Spartacus FC:
Kaka Godwords a 83. percben lépett pályára a Vasas FC ellen (0-1).

Tiszakécskei LC:
Kosznovszky Márk végigjátszotta a Budaörs elleni találkozót, melyet együttese 4-3-ra megnyert. Játékosunk az 50. percben 3-2-re módosította az állást, miután 11 méterről a kapuba lőtt.

Sönderjyske:
Prosser Dániel nem volt kerettag a Randers elleni bajnokin (1-1).

Fotó: dorogifc.hu

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman