HÍREK

Kosznovszky győztes gólt lőtt, Varga és Lehoczky nagy győzelem részese volt - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

2023-05-16

Kosznovszky győztes gólt lőtt, Varga és Lehoczky nagy győzelem részese volt - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

Kecskeméti TE:
Varga Bence
hibátlanul védte a második helyen álló újonc kapuját, akik ezúttal a már bajnok FTC ellen nyertek hazai pályán 2-0-ra. Kapusunk az első félidőben előbb Owusu, majd Gojak lövésénél is komoly védést mutatott be.

Mezőkövesd Zsóry FC:
Lehoczky Roland
végigjátszotta a Paksi FC elleni bajnokit, melyet csapata hazai környezetben nyert meg 6-1-re.

Paksi FC:
Balázs József
nem volt kerettag a Mezőkövesd Zsóry FC elleni mérkőzésen, és ezúttal a tolnai klub NB III-as csapatában sem kapott lehetőséget.

HR-Rent Kozármisleny:
Kosznovszky Márk
és Várkonyi Bence is végigjátszotta a Szombathelyi Haladás elleni összecsapást, melyet csapatuk hátrányból fordítva nyert meg 2-1-re. Kosznovszky a hajrában előbb  a felső lécet találta el, majd a 80. percben megpattanó lövése utat talált a kapuba, mely három pontot ért.

Tiszakécskei LC:
Biben Barnabás
a 85. percben állt be Békéscsaba 1912 Előre otthonában a forduló hétfő esti zárómérkőzésén, együttese a 90+5. percben kapott fejesgóllal veszített 2-1-re.

Budafoki MTE:
Vasvári Zoltán
a 65. percben lépett pályára a Soroksár SC elleni találkozón (0-0).

Fotó: kozarmislenyfc.hu

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman