HÍREK

Kosznovszky fontos siker részese volt, Bíróék kétgólos hátrányból mentettek pontot - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

2022-02-15

Kosznovszky fontos siker részese volt, Bíróék kétgólos hátrányból mentettek pontot - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

Mint ismert, klubunk a 2021/2022-es szezonban az NB III-ban is indított csapatot, így fiataljaink a felnőttek között fejlődhetnek tovább. Vannak viszont olyan futballistáink is, akik a másodosztályban vagy külföldön bizonyíthatnak. Kölcsönfigyelő rovatunkban az ő teljesítményükről számolunk be.

Budafoki MTE:
Bese Balázs nem állt a szakmai stáb rendelkezésére, míg Zuigéber Ákos kispados volt a Vasas FC elleni hazai bajnokin (0-0).

Dorogi FC:
Szerencsi Miklós kezdőként 79 percet játszott a Szeged-Csanád Grosics Akadémia elleni vesztes bajnokin (1-2). Játékosunk 21. alkalommal volt kezdő a bajnokságban.

Kecskeméti TE:
Varga Bence több védést is bemutatott a DVTK elleni hétfő esti összecsapáson, melyen csapata 3-2-re kikapott.

FC Ajka:
Lehoczky Roland kezdő volt a Szolnoki MÁV FC ellen. A 45. percben szépen tört be a tizenhatoson belülre, de lövését védte a kapus. A 74. megkapta második sárgáját, így a kiállítás sorsára jutott.

PMFC:
Bíró Bence a szünetben állt be a Soroksár SC ellen. Csapata a ráadásban egyenlített 1-3-ról.

A mérkőzés összefoglalója:

Szentlőrinc SE:
Biben Barnabás és Andrija Drljo is végigjátszotta a Nyíregyháza Spartacus FC elleni találkozót. Nagy Barnabás és Törőcsik Péter a 70. percben lépett pályára. Csapatuk az elején büntetőt hibázott, és végül 1-0-ra kikapott.

Békéscsaba 1912 Előre:
Winter Dániel kispados volt a Szombathelyi Haladás elleni 1-1 alkalmával.

Tiszakécskei LC:
Kosznovszky Márk 83 percet játszott a III. Ker. TVE ellen. Együttese rendkívül fontos három pontot szerzett idegenben (2-1), mellyel elmozdult az utolsó helyről. Középpályásunknak a 54. percben volt egy nagy mentése, amikor az utolsó pillanatban tudta elrúgni a labdát a bevetődő támadó elől.

A mérkőzés összefoglalója:

Nyíregyháza Spartacus FC:
Kaka Godwords a 87. percben állt be a Szentlőrinc ellen.

Sönderjyske:
Prosser Dániel és csapata számára február 18-án folytatódik a dán bajnokság.

Fotó: tve1887.hu

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman