HÍREK

Kosznovszky bombagólt lőtt, Vasvári közel állt a gólhoz - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

2023-05-02

Kosznovszky bombagólt lőtt, Vasvári közel állt a gólhoz - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

Kecskeméti TE:
Varga Bence
védte a remekül teljesíti újonc kapuját a Paksi FC elleni péntek esti bajnokin. A 3-2-re elveszített találkozón kapusunk több védést is bemutatott, a kapott gólokról nem tehetett.

Mezőkövesd Zsóry FC:
Lehoczky Roland
kispados volt a ZTE FC elleni összecsapáson (1-2).

Paksi FC:
Balázs József
nem volt kerettag a Kecskeméti TE elleni mérkőzésen, és ezúttal a tolnai klub NB III-as csapatában sem kapott lehetőséget.

HR-Rent Kozármisleny:
Kosznovszky Márk
a hétközi fordulóban a 78. percben lépett pályára, a 89. percben pedig begipszelt kézzel játszva győztes gólt szerzett az Aqvital FC Csákvár elleni idegenbeli találkozón, a tizenhatos vonaláról kipókhálózta a bal felsőt. Várkonyi Bence kezdő volt, de a szünetben lecserélték.

Vasárnap a Nyíregyháza Spartacus FC ellen Kosznovszky az 59. percben állt be, míg Várkonyi végigjátszotta a 2-0-ra elveszített összecsapást.

Tiszakécskei LC:
Biben Barnabás
a csapatunk ellen 1-0-ra megnyert múlt csütörtöki találkozón kezdőként 83 percet játszott, míg vasárnap kispados volt a Szentlőrinc SE elleni 3-2-es vereség alkalmával.

Budafoki MTE:
Vasvári Zoltán
az ETO FC Győr otthonában kezdő volt, 67 minutumot töltött a pályán, az első félidőben centikkel lőtt a jobb felső mellé. Szombaton a Szombathelyi Haladás ellen a 74. percben cserélték be.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman