HÍREK

Kölyökliga

2016-10-03

Kölyökliga

Volt itt minden.

2006 – U12-ben

Felemás összkép

Az U12 Kölyökliga 3. fordulójában vegyes volt az összkép az MTK Budapest 2006 teljesítménye kapcsán, ami nagyban volt köszönhető a pályaszabályban meghatározottnál lényegesen kisebb méretének. A kecskeméti akadémisták ellen jól helytálltunk, ám ez a mérkőzés sokat kivett belőlünk, mert a rögtön ezután következő találkozón sok, ki nem kényszerített hibát vétettünk. A második játékrészben kockáztattunk hátul, de ez inkább kárunkra vált, így súlyos vereség lett a vége a pályát jól belakó házigazdákkal szemben. Jól jött a pihenő és az „edzőcsere”, mert a zárótalálkozón már működött a letámadás és a gólok is megérkeztek a Kádár – Farkas, Mudri, Almomani – Sus, Pálvölgyi, Guger, Kiss – Klein (Dénes, Balajthy) csapat részéről.

MTK Budapest 2006 - KLC-KTE 2005 1-1 Gólszerző: Klein Konstantin
MTK Budapest 2006 - ASI Dinamo 2005 0-4
MTK Budapest 2006 - Hegyvidék-Gerrzo 2005 3-0 Gólszerző: Klein Konstantin (2), Dénes Ádám

2007 – U11-ben

Jól kezdte a Kölyökliga 2. fordulóját Bíró – Varga, Porkoláb – Ottucsák, Galaschek, Sándor – Barkóczi (csereként: Henn, Hughes, Molnár, Zéher) összetételű csapatunk. A második találkozón már sajnos többször rontottunk az üres kapuval szemben, a harmadikon pedig megtapasztaltuk, hogy milyen az, amikor az egy év fór nemcsak sebességben és erőben jelentkezik, hanem játéktudásban is. Az ehhez hasonló meccseken sokkal fegyelmezettebb és agresszívebb védekezésre lesz szükség; valamint gyorsabb, pontosabb támadásokra, hogy szorosabb legyen a vége. Elkeseredni viszont semmi okunk, hiszen egyrészt itt a nagyarányú vereség a papírforma (amit persze minél többször szeretnénk borítani), másrészt folyamatosan maximális erőbedobásra voltunk kényszerítve, ami sokkal hasznosabb a fejlődésünk szempontjából, mintha mi nyernénk 7-1-re saját korosztályunkban. Ottucsák György két gólpasszal és sok remek megoldással mutatkozott be MTK Budapest színekben, ő is nagy erőssége lesz csapatunknak!


MTK Budapest 2007 – Kelen SC 2006 2-1 Gólszerző: Sándor Balázs, Galaschek Zoárd
MTK Budapest 2007 – Szekszárd UFC 2006 1-1 Gólszerző: Galaschek Zoárd
MTK Budapest 2007 – UTE LA 2006 1-7 Gólszerző: Barkóczi Barnabás

2008 - Csak az egyéni hibák miatt bosszankodhattunk!

Csapatszellem jeles, küzdőszellem, agresszivitás jeles, csapatjáték jó, taktikai megvalósítás jó, helyzetkihasználás jó, saját kapu előtti hibázás elégséges. Ez jellemezte az osztályzatok tekintetében a Kis M., Varga Z. – Kis Zs., Járvás – Zubor – Varga M., Konkoly, (Tamás, Orosz, Galba, Vancsura) összetételű együttesünket a Fehér úton megrendezett Kölyökliga fordulójában. A szekszárdi gárda ellen nem volt kétséges, hogy „ki az úr a háznál”. A Kelen SC ellen 0:2 –ről álltunk fel és döntetlen szagúvá vált az eredmény, a játék képe alapján, de hátsó alakzatunk hibáira nem tudtunk elöl góllal válaszolni. Az UTE-val szemben nagyon szervezetten léptünk fel, mely félideji 2:1-es pozitív eredményt jelentett számunkra. Fordulás után sajna az ellenfél letámadása kapcsán a forró pillanatok rossz átadást, labdaelvesztést eredményezett, így fordult a kocka 2:5-re. A bosszantó csak a kapott gólok milyensége, a többivel elégedettek lehetünk.

MTK Budapest 2008 – Kelen SC 2007 3-5 Gólszerző: Járvás Zsolt (2), Galba Zsombor
MTK Budapest 2008 – Szekszárd 2007 8-1 Gólszerző: Konkoly Patrik (3), Varga Márton (2), Vancsura Vendel, Járvás Zsolt, Zubor Ádám
MTK Budapest 2008 – UTE 2007 2-5 Gólszerző: Zubor Ádám, Konkoly Patrik

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman