HÍREK

Kölcsönfigyelő: Zuigeber győztes gólt lőtt, Kapronczai találata alapozta meg a szentlőrinci sikert (Videó)

2021-02-02

Kölcsönfigyelő: Zuigeber győztes gólt lőtt, Kapronczai találata alapozta meg a szentlőrinci sikert (Videó)

Rovatunkban összegeztük a kölcsönjátékosok teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd az élvonalba, NB II-be és NB III-ba kölcsönadott labdarúgóink sorsát.

Budafoki MTE:
Bese Balázs kispados volt a DVTK elleni idegenbeli bajnokin (1-1).

Dorogi FC:
A mérkőzést végigjátszó és rendkívül aktívan futballozó Zuigeber Ákos a 61. percben győztes gólt szerzett a DEAC elleni hazai összecsapáson (2-1). 18 éves játékosunk 17 méterről végzett el szabadrúgást a 61. percben, tekerését Zöldesi a saját kapujába paskolta. Szerencsi Miklós ezúttal nem lépett pályára.
 

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Az ősszel 15 bajnokin védő és remek teljesítményt nyújtó Varga Bencét ezúttal nem jelölte a kezdőcsapatba a szegediek új mestere, Dragan Vukmir a Szentlőrinc otthonában 2-1-re elveszített mérkőzésen.

Szentlőrinc SE:
Kapronczai Gergely és Nagy Barnabás is végigjátszotta a Szeged-Csanád Grosics Akadémia elleni győztes hazai bajnokit (2-1). A mostoha körülmények között - havas pályán, szakadó hóesésben - rendezett mérkőzésen Kapronczai szerezte az első gólt, miután a 9. percben 11 méterről a jobb alsóba lőtt. Törőcsik Péter és az őszt még az NB III-as Kozármislenyben töltő, azonban télen a másodosztályba szerződő Babinszky Bence kispados volt a hazaiaknál.

A teljes mérkőzés, Kapronczai gólja 15:50-től:

Kolorcity Kazincbarcika SC:
Az őszi idényben még a Dorognál szereplő Kovács Máté végigjátszotta új csapatában a Kaposvári Rákóczi FC elleni találkozót. A hazai 0-0 alkalmával középpályásunk a 84. percben közel járt a gólhoz, de lövése centikkel ment a kapu mellé.

Kaposvári Rákóczi FC:
A felkészülési mérkőzéseken lehetőséget kapó, a főpróbán gólt is szerző Bidzilya Anton bajnoki bemutatkozása még várat magára kisebb sérülés miatt.

WKW ETO FC Győr:
Szuhodovszki Soma sérülés miatt nem lépett pályára a PMFC ellen 2-1-re megnyert mérkőzésen.

Gyirmót FC Győr:
Lustyik Levente sérülés miatt tartósan nem bevethető.

Fotó: Laufer László/bama.hu

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman