HÍREK

Kölcsönfigyelő: Zuigeber debütált, Babinszky gólt lőtt

2020-08-17

Kölcsönfigyelő: Zuigeber debütált, Babinszky gólt lőtt

Rovatunkban összegeztük a kölcsönjátékosok teljesítményét. Az NB I-es szezon során végig figyelemmel követjük majd az élvonalba, NB II-be és NB III-ba kölcsönadott labdarúgóink sorsát.

Budafoki MTE:
Bese Balázs és csapata ma lép pályára az OTP Bank Liga első fordulójában a Kisvárda Master Good ellen.

WKW ETO FC Győr:
Szuhodovszki Soma a 71. percben, egygólos Soroksár SC vezetésnél állt be, csapata - így az ő részvételével - az utolsó pillanatokban mentett pontot.

Dorogi FC:
Az előző fordulóban megsérült Kovács Máté még nem volt bevethető, a súlyos sérüléséből visszatérő Zuigeber Ákos viszont ismét pályára léphetett. Fiatal támadónk a 66. percben szállt be a Nyíregyháza Spartacus ellen 1-1-re végződő bajnokin, míg Szerencsi Miklós a 78. percben kapott lehetőséget. Két játékosunk a 89. percben majdnem összehozta csapata győzelmét: Zuigeber szabadrúgása lepattant a falról, pont Szerencsi elé, aki 10 méterről fölé bombázott.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Varga Bence ismét kispados volt, együttese 2-0-ra kikapott Szombathelyen.

Szentlőrinc SE:
Nagy Barnabás és Kapronczai Gergely is a kezdőcsapatban kapott helyet a Vasas FC elleni 1-5 alkalmával. Előbbit a félidőben lecserélték, utóbbit Törőcsik Péter váltotta a 69. percben. Lehoczky Roland még nem bevethető.

Gyirmót FC Győr:
Lustyik Levente ezúttal nem került be a meccskeretbe a Budaörs ellen.

Békéscsaba 1912 Előre:
Bidzylia Anton sérülése után a kispadra már leülhetett a Kaposvári Rákóczi FC ellen, csapata kétgólos hátrányból mentett pontot (2-2).

Iváncsa KSE:
Tóth Zoltán a hétközi Hódmezővásárhely és a vasárnapi Szekszárd elleni mérkőzést is végigjátszotta. Előbbit idegenben 4-2-re, utóbbit hazai környezetben 1-0-ra nyerte csapata.

HR-Rent Kozármisleny:
Babinszky Bence a hétközi fordulóban kezdőként 52 percet játszott a Majosi SE elleni 1-1 alkalmával. Vasárnap Monoron ismét kezdő volt, és ezúttal 88 percet játszott. A végeredményt (0-2) ő állította be a 44. percben, miután a kapusról kipattanó labdát a hálóba lőtte.

Fotó: kozarmislenyfc.hu

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman