HÍREK

Kölcsönfigyelő: Zuigeber csereként beállva lőtt gólt és adott gólpasszt; többen is a kezdőcsapatokban

2021-03-08

Kölcsönfigyelő: Zuigeber csereként beállva lőtt gólt és adott gólpasszt; többen is a kezdőcsapatokban

Rovatunkban összegeztük a kölcsönjátékosok teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd az élvonalba, NB II-be és NB III-ba kölcsönadott labdarúgóink sorsát.

Budafoki MTE:
Bese Balázs sorozatban a harmadik mérkőzésén volt kezdő az OTP Bank Ligában. Kapusunk a MOL Fehérvár FC ellen 2-1-re elveszített összecsapáson több magabiztos védést is bemutatott, a kapott gólokról nem tehetett.

Dorogi FC:
A Szentlőrinc SE otthonában 2-0-ra megnyert találkozón a 64. percben pályára lépő Zuigeber Ákos öt minutummal a becserélése után megszerezte a vezetést csapatának. Játékosunk egy baloldali beadásra érkezett a bal kapufánál, és az alsó sarkot célozta meg. Bár Hajagos gyorsan kiütötte a labdát, a partjelző azonnal jelezte, hogy az áthaladt a gólvonalon. Tíz perccel később gólpasszal jelentkezett, tökéletesen tálalt csapattársa elé, aki hat méterről kilőtte a jobb alsót. Szerencsi Miklós kispados volt.

Szentlőrinc SE:
Nagy Barnabás végigjátszotta a Dorogi FC elleni bajnokit, Törőcsik Péter szeptember 27. után volt ismét kezdő, a 70. percben lecserélték. Kapronczai Gergely csereként 20, Babinszky Bence pedig 14 percet kapott.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Varga Bence őrizte a szegedi kaput a Gyirmót FC Győr elleni pontszerzés (0-0) alkalmával. Hálóőrünk a 15. percben Simon András jobb felsőbe tartó lövésénél védett nagyot, majd a fordulás után Lencse László bal alsóba helyezett próbálkozását is fogta.

A teljes mérkőzés:

Kolorcity Kazincbarcika SC:
Az edzőváltáson áteső borsodiaknál Kovács Máté a DEAC elleni kiesési rangadón is kezdő volt. Középpályásunk 74. percben történt lecseréléséig aktívan játszott, volt egy távoli lövése is a mérkőzés elején.

Kaposvári Rákóczi FC:
Bidzilya Anton ezúttal is a kezdőcsapatban kapott helyet. A DVSC otthonában a hajrában elbukó somogyi együttesben az 55. percben lecserélték.

WKW ETO FC Győr:
Szuhodovszki Soma sérülés miatt nem lépett pályára a Békéscsaba 1912 Előre otthonában 1-0-ra elveszített találkozón.

Gyirmót FC Győr:
Lustyik Levente kispados volt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen (0-0).

Iváncsa KSE:
Tóth Zoltánt a 90. percben cserélték le a Szekszárdon 2-1-es sikert arató vendégeknél.

Fotó: Laufer László/bama.hu

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman