HÍREK

Kölcsönfigyelő: Varju főszerepet játszott a győzelemben, Tóth gólpasszt adott

2020-08-10

Kölcsönfigyelő: Varju főszerepet játszott a győzelemben, Tóth gólpasszt adott

Rovatunkban összegeztük a kölcsönjátékosok teljesítményét. Az NB I-es szezon során végig figyelemmel követjük majd az élvonalba, NB II-be és NB III-ba kölcsönadott labdarúgóink sorsát.

Budafoki MTE:
Az élvonal rajtjára készülő Bese Balázs és csapata a hétvégén nem lépett pályára.

WKW ETO FC Győr:
A Pécsett 2-2-re végző vendégeknél Szuhodovszki Soma ezúttal nem került be a meccskeretbe.

Dorogi FC:
Kovács Máté kezdő volt, aktívan játszott, de a 41. percben sérülés miatt le kellett cserélni. A kooperációs szerződés értelmében pályára lépő Varju Benedek biztos pont volt a vendégek védelmében, a 65. percben hatalmasat mentett egy DEAC helyzetnél. Tíz perccel később védőnket hiába rántották le a tizenhatosan belül, nem járt érte büntető. Szerencsi Miklós a 74. percben állt be, a hajrában jó labdát adott csapattársának, aki viszont ígéretes helyzetben rosszul találta el a játékszert. Zuigeber Ákos még nincs 100%-os állapotban. A Dorogi FC idegenben 2-1-re nyert, és három forduló után hat ponttal áll a tabellán.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Varga Bence a kispadon ült a Szentlőrinc SE elleni hazai 1-1 alkalmával.

Szentlőrinc SE:
Nagy Barnabás végig a pályán volt Szegeden, az 55. percben lövéssel jelentkező Kapronczai Gergelyt Törőcsik Péter váltotta a 80. percben. Lehoczky Roland még nem bevethető. Az újonc fiataljaink segítségével ért el értékes döntetlent (1-1) Szegeden.

Gyirmót FC Győr:
Lustyik Levente bemutatkozott, a 89. perc állt be a Szombathelyi Haladás elleni összecsapáson, melyet együttese 2-1-re megnyert.

Békéscsaba 1912 Előre:
Bidzylia Anton továbbra is sérült, így nem léphetett pályára Ajkán, ahol csapata 1-0-ra győzött.

Iváncsa KSE:
Tóth Zoltán végig a pályán volt, és már a második percben gólt szerezhetett volna a Vác FC ellen, de a berepülő védő blokkolni tudta a fejesét. Az első félidő hajrájában játékosunk gólpasszal jelentkezett, az Iváncsa pedig végül 6-0-ra kiütötte a tavaly még NB II-ben szereplő váciakat.

HR-Rent Kozármisleny:
Babinszky Bence a 63. percben lépett pályára az Újpest FC II ellen idegenbeli bajnokin, csapata az utolsó pillanatokban bukta el a győzelmet (2-2).

Fotó: labdarugas.deac.hu

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman