HÍREK

Kölcsönfigyelő: Varga védései is kellettek a szegedi sikerhez, Tóth tizenegyest harcolt ki (Videó)

2020-10-20

Kölcsönfigyelő: Varga védései is kellettek a szegedi sikerhez, Tóth tizenegyest harcolt ki (Videó)

Rovatunkban összegeztük a kölcsönjátékosok teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd az élvonalba, NB II-be és NB III-ba kölcsönadott labdarúgóink sorsát.

Budafoki MTE:
Bese Balázs kispados volt a DVTK ellen 2-1-re megnyert OTP Bank Liga-mérkőzésen.

Dorogi FC:
Kovács Máté kezdőként 62 percet játszott a Nagyerdei Stadionban a DVSC ellen. A 3-0-ra elveszített találkozón Zuigeber Ákos a 73. percben állt be, Szerencsi Miklós ezúttal nem kapott játéklehetőség.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Ismét Varga Bencével kezdődött a szegediek összeállítása, akik hazai pályán 2-1-re verték az FC Ajkát. Kapusunk több magabiztos védést is bemutatott, a 65. percben nagy bravúrral tolta ki Csizmadia bombáját, a vendégek egyenlítő góljánál nem volt esélye a hárításra. A 14 ponttal álló szegediek az utóbbi hat bajnokin szereztek 12 pontot, ezeken a mérkőzéseken már Varga állt a gólvonal előtt.

Szentlőrinc SE:
Az újoncnál Kapronczai Gergely és Nagy Barnabás is kezdő volt a Kolorcity Kazincbarcika SC ellen hazai összecsapáson (0-1). Nagy Barnabásnak a 14. percben volt egy lövése, mellyel egyenlíthetett volna. Kapronczai a 47. percben ziccerpasszt adott, de csapattársa kihagyta a gólhelyzetet. Később volt egy nagy lövése is, mely nem sokkal kerülte el a kaput. A 71. percben becserélt Lehoczky Roland remekül szállt be, előbb 21 méterről eleresztett bombáját tolta a léc fölé a kapus, majd hét méterről lőtt a kapu fölé két perccel később. Törőcsik Péter nem volt a meccskeret tagja.

Békéscsaba 1912 Előre:
Bidzylia Anton kispados volt az Aqvital FC Csákvár elleni idegenbeli mérkőzésen. A nyolc gólt hozó gólzáporból csapata jött ki jobban, így 5-3-ra nyert.

WKW ETO FC Győr:
Szuhodovszki Soma a 82. percben állt be a Szombathelyi Haladás elleni idegenbeli hétfői találkozón (1-1).

Szombathelyi Haladás:
Horváth Olivér a 74. percben állt be a nyugati rangadón az ETO FC Győr ellen (1-1). Támadónk három perccel a rendes játékidő vége előtt lövőhelyzetba került, de kísérletét blokkolta egy győri védő.

Gyirmót FC Győr:
Lustyik Levente sérülés miatt tartósan nem bevethető.

HR-Rent Kozármisleny:
Babinszky Bence a 65. percben lépett pályára az ESMTK otthonában 3-1-re elveszített bajnokin.

Iváncsa KSE:
Tóth Zoltán végigjátszotta a Monor elleni hazai bajnokit (1-1). Játékosunk 0-1-es vendég vezetésnél a 43. percben büntetőt harcolt ki, melyet csapattársa gólra váltott.

Fotó: szeged-grosicsakademia.hu

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman