HÍREK

Kölcsönfigyelő: Varga bravúrokkal debütált, Kapronczai és Tóth gólt lőtt a hétközi fordulóban

2020-08-27

Kölcsönfigyelő: Varga bravúrokkal debütált, Kapronczai és Tóth gólt lőtt a hétközi fordulóban

Rovatunkban összegeztük a kölcsönjátékosok teljesítményét. Az NB I-es szezon során végig figyelemmel követjük majd az élvonalba, NB II-be és NB III-ba kölcsönadott labdarúgóink sorsát.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Varga Bence a 6. fordulóban, a DVSC elleni idegenbeli mérkőzésen (0-3) bemutatkozott a szegedieknél. Kapusunk a 15. percben Tischler közeli fejesét tolta nagy bravúrral a felső lécre, de emellett több nagy védést is bemutatott, a gólokról nem tehetett.

Szentlőrinc SE:
Nagy Barnabás és Kapronczai Gergely is a kezdőcsapatban kapott helyett az előző szezonban még élvonalbeli Kaposvári Rákóczi FC ellen. Kapronczai a 73. percben, 1-1-es állásnál előnyhöz juttatta csapatát, miután a jobbról érkező beadást levette, majd 12 méterről a kapuba lőtt. Lehoczky Roland döntetlen állásnál, a 63. percben szállt be, míg Törőcsik Péter nem kapott játéklehetőséget a 3-1-re megnyert összecsapáson.

Dorogi FC:
Zuigeber Ákos a 18. percben lépett pályára a Kolorcity Kazincbarcika SC otthonában 1-1-re végződő bajnokin. Támadónk aktívan mozgott, több jó megoldással is jelentkezett, a 75. percben taktikai szabálytalanság miatt sárga lapot kapott. Kovács Máté sérülése után a kispadon ült, de ezúttal még nem kapott játéklehetőséget. Szerencsi Miklós nem került keretbe.

Gyirmót FC Győr:
Lustyik Levente ezúttal játszott: a 76. percben lépett pályára a BFC Siófok otthonában 2-1-re elveszített találkozón, és a ráadás perceiben sajnos sérülés miatt kellett lecserélni.

WKW ETO FC Győr:
Szuhodovszki Soma a kispadról nézte végig a Nyíregyháza Spartacus FC ellen 1-0-ra megnyert mérkőzést.

Békéscsaba 1912 Előre:
Bidzylia Anton az előző fordulóban kezdő volt, ezúttal viszont nem játszott a Soroksár SC ellen (1-1).

Iváncsa KSE:
Tóth Zoltán ezúttal is kezdő volt a NB III Közép csoportját vezető csapatnál, és a 47. percben ő egalizált a Dabas-Gyón FC elleni 2-1-es siker alkalmával.

HR-Rent Kozármisleny:
Babinszky Bence a 65. percben állt be a Dunaújváros otthonában, így a győzelmet (0-2) bebiztosító gól során már ő is a pályán volt.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman