HÍREK

Kölcsönfigyelő: Varga bravúrokat mutatott be, Kapronczai oroszlánrészt vállalt a győzelemben (Videó)

2020-11-23

Kölcsönfigyelő: Varga bravúrokat mutatott be, Kapronczai oroszlánrészt vállalt a győzelemben (Videó)

Rovatunkban összegeztük a kölcsönjátékosok teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd az élvonalba, NB II-be és NB III-ba kölcsönadott labdarúgóink sorsát.

Budafoki MTE:
Bese Balázs kispados volt a Puskás Akadémia FC otthonában 3-0-ra elveszített bajnokin.

Dorogi FC:
Szerencsi Miklós a 69. percben lépett pályára a Vasas FC elleni hazai összecsapáson (0-2). Zuigeber Ákos és Kovács Máté betegség miatt nem volt bevethető.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
A Nyíregyházán 2-0-ra diadalmaskodó vendégeknél Varga Bence ismét remek teljesítményt nyújtott, több szép védést is bemutatott. A 26. percben a ziccerben lévő Kártik Bálint bombájánál fogott hatalmasat, majd a 40. minutumban Györgyi Arthur szabadrúgását tolta ki a rövid felsőből.

Szentlőrinc SE:
A második helyen álló Budaörs ellen 1-0-ra nyerő hazaiaknál Lehoczky Roland és Nagy Barnabás is végig a pályán volt. A 60. percben pályára lépő Kapronczai Gergely komoly szerepet játszott a győztes gól megszerzésében, az utolsó percben ő vitte végig a kontrát a bal oldalon, Kondor Kristófhoz passzolt, akinek az ötösről visszakészített labdáját Drilon Cenaj lőtte a kapuba. Törőcsik Péter nem állt be.

Békéscsaba 1912 Előre:
Több mint egy hónap után Bidzylia Anton ismét leülhetett a csabaiak kispadjára, de játéklehetőséget a BFC Siófok ellen (0-1) még nem kapott.

Szombathelyi Haladás:
Horváth Olivér a 78. percben lépett pályára DEAC otthonában három pontot szerző vendégeknél (0-1).

WKW ETO FC Győr:
Szuhodovszki Soma nem került keretbe a Gyirmót FC Győr ellen, a rangadót 4-1-re csapata nyerte.

Gyirmót FC Győr:
Lustyik Levente sérülés miatt tartósan nem bevethető.

HR-Rent Kozármisleny:
Babinszky Bencét a 90. percben cserélték le az FTC II elleni hazai bajnokin. A 2-1-es vendég sikerrel záruló összecsapáson támadónk a 87. percben közel járt a gólpasszhoz, kicselezett három védőt, csapattárásához passzolt, akinek lövését azonban bravúrral védte a kapus.

Iváncsa KSE:
Tóth Zoltán 82 percet játszott a Kecskeméti TE otthonában. Játékosunknak volt egy nagy gólszerzési lehetősége, de nem tudott betalálni az 1-0-ra elveszített mérkőzésen.

Fotó: szeged-grosicsakademia.hu

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman