HÍREK

Kölcsönfigyelő: Négy játékosunk is győzelmet ünnepelhetett a hétvégén

2021-08-24

Kölcsönfigyelő: Négy játékosunk is győzelmet ünnepelhetett a hétvégén

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

Mint ismert, klubunk a 2021/2022-es szezonban az NB III-ban is indított csapatot, így fiataljaink a felnőttek között fejlődhetnek tovább. Vannak viszont olyan futballistáink is, akik a másodosztályban bizonyíthatnak. Kölcsönfigyelő rovatunkban az ő teljesítményükről számolunk be.

Budafoki MTE
Bese Balázs több védést is bemutatott a Dorogi FC elleni győzelem (2-0) alkalmával. Egy ízben, az első félidőben Szedlár lövésénél a felső hárított helyette. Zuigéber Ákos kezdőként 83 percet játszott, a 47. percben közel járt a gólhoz, de próbálkozását Mursits bravúrral tornázta ki.

Dorogi FC
Szerencsi Miklós 79 percet kapott a Budafoki MTE ellen (0-2). A 18. percben remekül robbant be a középre lőtt labdába, de az utolsó pillanatban szögletre tisztáztak előle a hazai védők.

Kecskeméti TE
Varga Bence visszakerült a kecskemétiek kapujába, ezt pedig magabiztos teljesítménnyel és kapott gól nélküli 90 perccel hálálta meg az Aqvital FC Csákvár ellen (2-0).

FC Ajka
Lehoczky Roland ezúttal is kezdő volt, de a PMFC ellen is lecserélték a szünetben.

PMFC
Bíró Bence a 61. percben lépett pályára az FC Ajka ellen (2-0), majd a 83. percben egy sárga lappal a neve mellett lecserélték, miután csapata emberhátrányba került.

Szentlőrinc SE
Törőcsik Péter a rendelkezésére álló 60 percben egy lövéssel jelentkezett a Békéscsaba 1912 Előre ellen, melyet a kapus hárított. Biben Barnabás a 60. percben állt be, csapata egyenlítésénél már ő is a pályán volt.

Békéscsaba 1912 Előre
Winter Dániel az NB III-as második együttes kapuját védte az Újpest FC II ellen, a találkozót 2-1-re a fővárosiak nyerték.

Fotó: facebook.com/kecskemetite

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman