HÍREK

Kölcsönfigyelő: Kovács Máté gólt lőtt, Varga visszakerült a csapatba (Videó)

2021-02-08

Kölcsönfigyelő: Kovács Máté gólt lőtt, Varga visszakerült a csapatba (Videó)

Rovatunkban összegeztük a kölcsönjátékosok teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd az élvonalba, NB II-be és NB III-ba kölcsönadott labdarúgóink sorsát.

Budafoki MTE:
Bese Balázs kispados volt a Paksi FC otthonában 4-1-re elveszített OTP Bank Liga-mérkőzésen.

Dorogi FC:
Az első tavaszi fordulóban remek teljesítményt nyújtó Zuigeber Ákos a Nyíregyháza Spartacus FC ellen is a kezdőcsapatban kapott helyet, és ismét jó játékkal hálálta meg a bizalmat. Az 1-0-ra megnyert hazai mérkőzésen kétszer is közel járt a gólhoz, de előbb a 42. percben 20 méterről eleresztett lövését kitolta a kapus a jobb alsóból, majd az 55. minutumban két csel után bombázott nem sokkal a keresztléc fölé. Szerencsi Miklós ezúttal nem lépett pályára.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Varga Bence visszakerült a szegedi kapuba, a Szombathelyi Haladás ellen az ő nevével kezdődött a hazaiak összeállítása. Kapusunk az első félidő utolsó percében majdnem tizenegyest hárított, jó irányba vetődött, közel járt ahhoz, hogy kitoltja Németh Márió büntetőjét. A vendégek 2-1-es sikerét eldöntő gólról nem tehetett.

A teljes mérkőzés, a tizenegyes 56:00-tól:

Szentlőrinc SE:
Az előző körben gólt szerző Kapronczai Gergely végigjátszotta a Vasas FC otthonában 3-0-ra elveszített összecsapást. Az őszt még az NB III-ban töltő Babinszky Bence bemutatkozott tétmérkőzésen is új csapatában, csereként 25 percet játszott. Nagy Barnabás és Törőcsik Péter ezúttal kispados volt.

Kolorcity Kazincbarcika SC:
Szerdai kupaellenfelünknél Kovács Máté ezúttal is kezdőként kapott lehetőséget. Középpályásunk az 56. percben, 3-0-ás PMFC vezetésnél gólt szerzett, 12 méterről, félfordulatból gyönyörűen kilőtte a kapu jobb oldalát. A 4-2-re elveszített mérkőzésen végül a 87. percben lecserélték.

A teljes mérkőzés, Kovács gólja 1:22:25-től:

Kaposvári Rákóczi FC:
A felkészülési mérkőzéseken lehetőséget kapó, a főpróbán gólt is szerző Bidzilya Anton bajnoki bemutatkozása még várat magára kisebb sérülés miatt.

WKW ETO FC Győr:
Szuhodovszki Soma sérülés miatt nem lépett pályára a Soroksár SC ellen 1-0-ra elveszített mérkőzésen.

Gyirmót FC Győr:
Lustyik Levente sérülés miatt tartósan nem bevethető.

Fotó: facebook.com/pecsimfc

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman