HÍREK

Kölcsönfigyelő: Kovács gólt lőtt, Vargával szerzett pontot a Szeged (Videó)

2021-02-16

Kölcsönfigyelő: Kovács gólt lőtt, Vargával szerzett pontot a Szeged (Videó)

Rovatunkban összegeztük a kölcsönjátékosok teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd az élvonalba, NB II-be és NB III-ba kölcsönadott labdarúgóink sorsát.

Budafoki MTE:
Bese Balázs a Fémalk-Dunavarsány otthonában 11-0-ra megnyert kupamérkőzést végigvédte, a Budapest Honvéd ellen 3-2-es sikerrel záruló bajnokin pedig a kispadon ült.

Dorogi FC:
Zuigeber Ákos az FTC elleni MOL Magyar Kupa-találkozón nem kapott játéklehetőséget, a WKW ETO FC Győr elleni idegenbeli 1-1 alkalmával 89 percet játszott, ismét aktívan futballozott, a 70. percben 19 méterről, nagy erővel meglőtt szabadrúgását kiütötte a kapus. Szerencsi Miklós mindkét mérkőzésen kispados volt.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Varga Bence nevével kezdődött a szegediek összeállítása, akik 1-1-es döntetlent játszottak a Budaörs otthonában. A hazaiak többször jutottak el a Szeged kapujáig, de a jól védő kapusunk eszén nem tudtak túljárni.

A teljes mérkőzés:

Szentlőrinc SE:
Kapronczai Gergely, Nagy Barnabás, Babinszky Bence és Törőcsik Péter csapatának hétvégi mérkőzését az FC Ajka a pálya rossz talaja miatt elhalasztották.

Kolorcity Kazincbarcika SE:
Kovács Máté a kupában a félidőben csereként beállva még gólt szerzett a csapatunk által 4-1-re megnyert találkozón. A Soroksár SC elleni bajnokit pedig a két együttes kérésére elhalasztották.

Kaposvári Rákóczi FC:
A felkészülési mérkőzéseken lehetőséget kapó, a főpróbán gólt is szerző Bidzilya Anton bajnoki bemutatkozása még várat magára kisebb sérülés miatt.

WKW ETO FC Győr:
Szuhodovszki Soma sérülés miatt nem lépett pályára a Dorogi FC elleni 1-1 alkalmával.

Gyirmót FC Győr:
Lustyik Levente hosszú sérülése után már kispados volt a kisalföldi gárdában, mely hétfő este 2-0-ra nyert a listavezető DVSC otthonában.

Fotó: bsc1924.com

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman