HÍREK

Kölcsönfigyelő: Bese kapott gól nélkül debütált az NB I-ben, Bidzilya Anton bemutatkozott (Videó)

2021-03-01

Kölcsönfigyelő: Bese kapott gól nélkül debütált az NB I-ben, Bidzilya Anton bemutatkozott (Videó)

Rovatunkban összegeztük a kölcsönjátékosok teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd az élvonalba, NB II-be és NB III-ba kölcsönadott labdarúgóink sorsát.

Budafoki MTE:
Bese Balázzsal a kapuban jutott tovább szerdán a MOL Magyar Kupában a Paksi FC ellen az NB I újonca, aki a hétvégi Kisvárda Master Good elleni bajnokin is megkapta a bizalmat. Kapusunknak ez volt az első OTP Bank Liga-mérkőzése, és az első félidőben két fontos védést is bemutatott a 2-0-ra megnyert találkozón, így kapott gól nélkül zárt.

Dorogi FC:
Zuigeber Ákos a 75. percben lépett pályára a Békéscsaba 1912 Előre otthonában, de 15 perc alatt is hallatott magáról. A 90. percben szabadrúgását kiütötte a kapus, de a labda a csapattársa elé pattant, aki a kapu közelébe fejelt, kialakítva ezzel a 1-1-es végeredményt. Szerencsi Miklós nem kapott játéklehetőséget.

A teljes mérkőzés, Zuigeber szabadarúgása 1:31:35-től:

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Varga Bence védte a szegedi kaput a BFC Siófok otthonában. Hálóőrünknek a 3-2-re megnyert mérkőzésen a volt több védése, a kapott gólokról nem tehetett.

A teljes mérkőzés:

Szentlőrinc SE:
A PMFC elleni hazai 0-0 alkalmával Kapronczai Gergely 74, míg Nagy Barnabás 82 percet játszott. Középpályásunk a mérkőzés elején kétszer is gólpasszt jegyezhetett volna, de előbb távoli próbálkozása után a csapattársához kerülő labdát nem tudták gólra váltani, majd lekészítése után éppen Nagy lőtt kapásból, de lövése centikkel elkerülte a jobb felsőt. Törőcsik Péter a kispadon ült, Babinszky Bence a Szentlőrinc második csapatában duplázott a Komló otthonában.

A teljes mérkőzés:

Kolorcity Kazincbarcika SC:
Kovács Máté végigjátszotta a Nyíregyháza Spartacus FC ellen bajnokit, de ő sem tudta megakadályozni a nyírségiek 2-0-ás győzelmét.

Kaposvári Rákóczi FC:
A sérülése után visszatérő Bidzilya Anton tétmérkőzésen is bemutatkozott új csapatában, a szünetben állt be a Szombathelyi Haladás ellen 4-0-ra elveszített mérkőzésen. Játékosunknak a 64. percben volt egy lövése, de célt tévesztett.

WKW ETO FC Győr:
Szuhodovszki Soma sérülés miatt nem lépett pályára a DEAC ellen (1-0).

Gyirmót FC Győr:
A hosszú sérülés után visszatérő Lustyik Levente kispados volt a kisalföldi gárdában, mely 2-1-re nyert Szolnokon.

Iváncsa KSE:
A hétvégén folytatódó NB III-ban Tóth Zoltán végigjátszotta a Hódmezővásárhelyi FC ellen 1-1-re végződő mérkőzést.

Fotó: budafokimte.hu

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman