HÍREK

Kölcsönfigyelő: Bese büntetőt hárított, Bidzilya tizenegyest harcolt ki (Videó)

2021-03-04

Kölcsönfigyelő: Bese büntetőt hárított, Bidzilya tizenegyest harcolt ki (Videó)

Rovatunkban összegeztük a kölcsönjátékosok teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd az élvonalba, NB II-be és NB III-ba kölcsönadott labdarúgóink sorsát.

Budafoki MTE:
A hétvégi NB I-es debütálását követően Bese Balázs a szerdai Újpest FC elleni mérkőzésen is lehetőséget kapott. Kapusunk az első félidőben hárította Nikola Mitrovic tizenegyesét, majd a találkozó hajrájában a szerb középpályás két próbálkozásánál is hatalmas bravúrt mutatott be. Besének emellett a mérkőzésen több fontos védése is volt, a legvégén esett két újpesti gólról nem tehetett.

A hárított büntető és a két hatalmas védés:

Dorogi FC:
Zuigeber Ákos 83 percet játszott az Aqvital FC Csákvár elleni hazai 1-1 alkalmával. Futballistánk az első félidőben sárga lapot kapott, miután a játékvezető úgy ítélte meg, műesést mutatott be, miután védője szorításában a földre került a tizenhatosan belül. A második játékrész elején volt lövése is, de ezek célt tévesztettek. Szerencsi Miklós kispados volt.

A teljes mérkőzés:

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
A szegediek kapuját a Szolnoki MÁV FC elleni bajnokin is Varga Bence őrizte. Hálóőrünk több magabiztos védést a bemutatott, a két kapott gólnál nem volt esélye a hárításra, a második szolnoki találatnál ráadásul a menteni igyekvő csapattársán is irányt változtatott a labda. A szegediek végül 3-2-re megnyerték az összecsapást.

A teljes mérkőzés:

Szentlőrinc SE:
Kapronczai Gergely a félidőben állt be a Soroksár SC otthonában 2-1-re elveszített bajnokin. Középpályásunk a 86. percben egyenlíthetett volna, de miután szép csellel beültette a hintába Csontost, középre tartó lövését védte a kapus. Törőcsik Péter 2020. november 25. után lépett ismét pályára az NB II-ben, csereként tíz percet kapott. Nagy Barnabás és Babinszky Bence ezúttal kispados volt.

Kolorcity Kazincbarcika SC:
Kovács Máté a WKW ETO FC Győr ellen is kezdőként kapott lehetőséget. Középpályásunk a 76. percben történt lecseréléséig harcosan futballozott, de csapata így is 3-0-ra kikapott.

Kaposvári Rákóczi FC:
A hétvégi debütálását követően Bidzilya Anton a kezdőcsapatban kapott helyet a Budaörs elleni hazai találkozón. Az 52 percet játszó futballistánk a 40. percben büntetőt harcolt ki, melyet csapattársa értékesített.

A teljes mérkőzés, a tizenegyes szituáció 42:56-tól:

WKW ETO FC Győr:
Szuhodovszki Soma sérülés miatt nem lépett pályára a Kolorcity Kazincbarcika SC ellen (3-0).

Gyirmót FC Győr:
A hosszú sérülés után visszatérő Lustyik Levente kispados volt a kisalföldi gárdában, mely 1-1-re végzett a DEAC otthonában.

Fotó: sonline.hu/Lang Róbert

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman