HÍREK

Klubunk újabb profi szerződést írt alá Horváth Artúrral

2022-04-14

Klubunk újabb profi szerződést írt alá Horváth Artúrral

U19-es válogatott középpályásunk 2026-ig hosszabbította meg kontraktusát.

Az MTK Budapest újabb profi szerződést írt alá Horváth Artúrral. A középpályással először 2020-ban állapodtunk meg, ezt a kontraktust pedig most a két fél 2026-ig hosszabbította meg.

Horváth Artúr az elmúlt években rendszeresen tagja volt a korosztályos nemzeti csapatoknak, az U16-nál, az U17-nél, az U18-nál és az elmúlt időszakban az U19-nél is számítottak rá, utóbbiakkal közel járt az Európa-bajnokságra való kvalifikációhoz is.

A 18 éves játékos 2018 óta mindig dobogón végzett a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia korosztályos csapataival. Az U16-tal ezüstérmes, az U17-tel bronzérmes, az U19-cel bajnok lett és bár a jelenlegi idényben már inkább az NB III-ban lép pályára, 7-szer játszott a tabellán éllovas U19-nél is.

"A hosszabbítást annak a jeleként fogom fel, hogy az MTK Budapestnél bíznak bennem, látják bennem a fantáziát. Nekem most az a dolgom, hogy éljek a lehetőséggel, legyen szó bármelyik együttesről is. Az elmúlt időszakban folyamatosan játéklehetőséget kaptam és az a legeslegfontosabb, hogy ezt a jövőben is kiharcoljam magamnak. A klubtól azt a visszajelzést kaptam, hogy nagyon jó úton haladok a pályafutásomban és folytassak mindent így tovább. Keményen fogok dolgozni, hogy a rólam kialakult vélemény ezt követően se változzon." - fogalmazott a szerződéshosszabbítás kapcsán Horváth Artúr.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman