HÍREK

Klubigazgatónk egyeztetett a Blue Brothers vezetőivel

2014-08-01

Klubigazgatónk egyeztetett a Blue Brothers vezetőivel

A szurkolók képviselői Domonyai László irodájában mondták el, hogy a szurkolóknak mi a véleményük a klub jelenlegi helyzetéről, milyen együttműködést szeretnének, és hogy mit várnak a csapattól.

Fontos tudni, hogy az MTK Budapest igyekszik mindet megtenni annak érdekében, hogy a szurkolók komfortosan érezzék magukat a Bozsik József Stadionban, mely két szezonon keresztül lesz a csapat és a drukkerek, az ultrák átmeneti otthona.

Domonyai László – aki korábban a kispesti vezérszurkolókkal is megbeszélést tartott – kezdeményezte a találkozót, és természetesen kíváncsi volt arra, hogy a Blue Brothers hogy vélekedik a klubnál elindult folyamatokról.

A legendásan ízletes ristretto és presszókávé mellett elmondták, hogy bizakodóak a labdarúgók 2014/15-ös szezonjával kapcsolatban. Ott voltak Pécsen az első fordulóban, és bár hosszan kellett várakozni a bejáratnál, nincs gondjuk a látott teljesítménnyel.

Problémák azonban kétségtelenül vannak. A kispesti albérletet meg kell szokniuk a szurkolóknak is, ebben pedig több olyan kérdés is felmerült, amellyel otthonosabbá tehetjük a hazai meccseinket.

[image]Felvetették, hogy miután eddig csak a vendégszektorból nézték a meccseket Kispesten, nem biztos, hogy minden szurkoló tud tájékozódni a „hazai” oldalon. Kérték, hogy ebben a klub segítse a szurkolókat. Megtörtént.

A megbeszélésen – melyen a klub kommunikációs igazgatója is részt vett – elhangzott, hogy az OTP Bank Liga első fordulójában, a Pécs elleni találkozót megelőzően nehezen lehetett bejutni a pécsi stadionba, a pénztárak előtt feltorlódott tömeg miatt. Klubigazgatónk javasolta, hogy a szurkolók, követve a nemzetközi gyakorlatot – amennyiben tehetik – a mérkőzés előtti napokon, az interneten vásárolják meg a belépőket, így talán elkerülhető a várakozás.

Szó esett az MTK Budapest kommunikációs stratégiájáról, a mezekről, illetve az új logóról is.

Az új címer többek ízlését nem nyerte el, de a mezek tetszenek a szurkolóknak, különösen az örökrangadóra tervezett felszerelés.

Ezzel kapcsolatban klubigazgatónk kiemelte, hogy a hazai, keresztcsíkos felszereléssel hagyományt szeretne követni a klub, és a jövőben is azt tervezi, hogy bárhol lép pályára a csapat ebben a felszerelésben, a nézők azonnal be tudják azonosítani, hogy az MTK-t látják.

A kiemelt mérkőzésekre, amennyiben arra van igény, a Hidegkuti Nándor Stadion elől indulna autóbuszos különjárat.

Klubigazgatónk megígérte, hogy az MTK Baráti kör segítségével megoldja a problémát, így már biztosra vehető, hogy a Salgótarjáni útról vezet majd a szurkolók útja a Bozsik stadionba, a Puskás Ferenc utcába. Kommunikációs igazgatónk elmondta, hogy kidolgozza a transzfer logisztikáját, és időben értesíti a szurkolókat arról, hogy mikor, mi a teendő, ha valaki igénybe kívánja venni a szolgáltatást. Itt előfordulhat, hogy lesznek olyanok, akik jóval a mérkőzés előtt már a stadionban lesznek, hiszen a busznak – reményeink szerint – többször kell fordulnia.

A megbeszélés végén Domonyai László azt kérte, hogy az FTC elleni örökrangadó előtt ismét legyen, a maihoz hasonló találkozó, és egyeztessenek a várható igényekről, feladatokról.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman