HÍREK

Kiestünk a kupából

2021-10-27

Kiestünk a kupából

Az NB I listavezetője magabiztosan verte alaposan megfiatalított csapatunkat.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

Kisvárda Master Good–MTK Budapest 4-1 (3-0)

Várkerti Stadion, Kisvárda

Vezette: Rúsz Márton (Hanyecz, Szert, Berényi)

Gólszerző: Camaj (17., 33.), Asani (44.), Zlicic (53.), illetve Kocsis (62.)

Sárga lap: Kaka (32.), Nagy Barnabás (70.)

Kisvárda Master Good: Odyntsov – Hej, Kravchenko, Rubus, Leoni – Karabelyov (Ötvös, 56.), Melnyik – Asani (Gosztonyi, 68.), Zlicic, Camaj (Czérna, 56.) – Mesanovic (Nagy Mihály, 68.)

Vezetőedző: Joao Janeiro

MTK Budapest: Somodi – Kaka, Markovic, Ferreira (Varju, 46.), Nagy Barnabás – Kata, Weir (Ramadani, 46.) – Kocsis (Drljo, 63.), Mezei, Vancsa (Miknyóczki, 83.) – Haraszti

Vezetőedző: Teodoru Vaszilisz

A Magyar Kupa 4. fordulójában, a 16 közé jutásért csapatunk a bajnoki listavezető Kisvárda Master Good otthonába látogatott. Sok fiatal kapott lehetőséget együttesünkben a kupamérkőzésen, így például Markovic Alex és Kaka Godwords is először kezdhetett a felnőtt csapatban, míg a keretben először volt ott Miknyóczki, aki nemrég kötött profi szerződés klubunkkal.

A 16. percben láthattuk az első nagyobb lehetőséget, ekkor Camaj élesen belőtt labdáját tisztáztuk a kapu elől. Egy perccel később Camaj betalált: Hej jobb oldali beadását lőtte 20 méterről a hosszú felsőbe. (1-0)

A 30. percben alakítottuk ki az első helyzetünket: Vancsa passzolt Kocsishoz, aki befelé cselezett, majd remekül csavart a hosszú irányába, de Odyntsov védeni tudott. A 33. percben a bal oldalról lőhetett szabadrúgást a Kisvárda: Camaj jól tekert középre, a labda mindenki feje fölött elsuhanva pattant a hosszú sarokba. (2-0)

A 35. percben Hej beadására Asani érkezett, de a kapu fölé bólintott. A 44. percben eldőlni látszott a továbbjutás: Asani került a védőink mögé és magabiztosan lőtt a kapuba (3-0).

A második félidő sem kezdődött jól Zlicicet nem támadtuk meg a tizenhatos sarkánál, ő ezt kihasználva beljebb lépett, és laposan bombázott a jobb alsóba (4-0).

A 62. percben sikerült szépíteni: Mezei lövése még kijött a hazai kapusról, de az ismétlést Kocsis szépen lőtte a hosszúba (4-1)

A 73. percben a csereként beálló Drljo veszélyeztetett bal lábbal, 20 méterről, picivel ment el a kapu felett a próbálkozása. A 78. percben Vancsament el a szélen, szabálytalanul állították meg a védők a tizenhatoson belül, büntetőt rúghattunk. Haraszti állt oda a labda mögé, de Odyntsov jó felé ment, és hárította a tizenegyest. Nem sikerült kétgólosra csökkenteni a hátrányt.

A hajrában beállt Miknyóczki, aki először kapott lehetőséget a felnőtt csapatban. A folytatásban sajnos nem tudtunk közelebb kerülni a Kisvárdához, így búcsúztunk a kupától.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman