HÍREK

Ketten győzelmet ünnepelhettek, négyen bemutatkoztak - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

2024-02-06

Ketten győzelmet ünnepelhettek, négyen bemutatkoztak - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

ZTE FC:
Várkonyi Bence végigjátszotta a Fehérvár FC elleni első tavaszi bajnokit. Védőnk stabil pontja volt a hazai védelemnek a 3-1-re megnyert találkozón.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Zuigeber Ákos kezdőként 73 percet játszott a Vasas FC elleni hétfő esti bajnokin. A 0-0-ra végződő találkozón a 27. percben volt egy lövése 17 méterről, de a kapu mellé bombázott.

Tiszakécskei LC:
Lehoczky Roland végig a pályán volt a Nyíregyháza Spartacus elleni 2-0-ás vereséggel záruló mérkőzésen. A balmazújvárosi összecsapáson játékosunk aktívan futballozott, a 49. percben megpattanó lövését védte a kapus, az 59. percben az oldalhálóba fejelt egy szöglet után, míg a 79. percben átlövését bravúrral védte a hazai kapus.

HR-Rent Kozármisleny:
Molnár Ádin végig a pályán volt a Budapest Honvéd elleni hazai évnyitón. A végig veszélyesen játszó támadónknak volt egy lövése a 12. percben, de a vendég kapus hárítani tudott.

Pécsi MFC:
Miknyóczki Ádám a 60. percben kapott játéklehetőséget az első pécsi bajnokiján. Becserélése után volt egy veszélyes bombája 26 méterről, ami nem sokkal kerülte el a kaput.

BVSC-Zugló:
Csenterics Adrián több hatalmas védésének is köszönhetően a zuglói alakulat 1-0-ra nyert az ETO FC Győr ellen hazai pályán. Ráadásul a győztes gól kapusunk hosszú kirúgásából indult.

Budafoki MTE:
Zsóri Dániel végigjátszotta az FC Ajka otthonában 2-1-re elveszített mérkőzést. A 15. percben egy hazai védő szorításában elesett a tizenhatoson belül, de nem kapott büntetőt. Merényi Ádám nem lépett pályára a találkozón.

Gyirmót FC Győr:
Szőke Gergő kispados volt a Soroksár SC ellen hazai pályán 1-0-ra megnyert bajnokin.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman