HÍREK

Kétgólos hátrányból is felálltunk, mégsem szereztünk pontot

2024-05-19

Kétgólos hátrányból is felálltunk, mégsem szereztünk pontot

A hajrában kaptunk gólt a Gárdony ellen, így vereséggel zártuk a fordulót.

NB III. Dél-Nyugati Csoport, 29. forduló

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő–MTK Budapest 3-2 (2-0)

Gólszerző: Balogh Balázs (37.), Balogh Mátyás (40.), Tóth (89.), illetve Biben (73.), Bene (85.)

Sárga lap: Lencsés (56.), Klauz (63.), Balogh Mátyás (65.), Bozai (93.), illetve Asante (67.), Anokye (87.)

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő: Tibor – Krán, Balogh Mátyás, Szombati (Németh, 76.), Balogh Ádám (Bezzeg, 91.), Szellák, Balogh Balázs (Tóth, 76.), Klauz, Bozai, Pekowski (Szabó, 67.), Lencsés

MTK Budapest II.: Velicskó – Csányi, Farkas, Kákonyi – Fischl (Anokye, 62.), Hegedűs (Antal, 75.), Bene, Mohai (Asante, 62.) – Biben, Ebot (Kenesei, 62.), Kustudic (Földi, 62.)

Vezetőedző: Kanta József

NB III-as labdarúgócsapatunk a 29. fordulóban a Gárdony otthonába látogatott, ami Kanta József együttesének utolsó idegenbeli meccse volt a szezonban.

Az első gólig a 37. percig kellett várni, ekkor Balogh Balázs volt eredményes a hazaiaknál, majd három perccel később Balogh Mátyás révén megduplázta előnyét a Gárdony.

A második félidőben, a 73. percben sikerült szépíteni: Bene ugratta ki Bibent, aki nem hibázott ziccerben. A srácok tovább küzdöttek az egyenlítésért, ami a 85. percben sikerült is: Asante bal oldali beadását Bene fejelte a kapuba.

Sajnos az egyenlítés sem ért pontot, ugyanis a 89. percben Tóth Tibor talált be a hazaiaknál, akik így 3-2-re megnyerték a mérkőzést.

Kanta József: – A mai meccsre lehetőséget adtam azoknak a kezdőben, akik keveset játszottak a szezonban, mert úgy éreztem, megérdemlik. A csapatjáték nem volt gördülékeny, de nagyon akartak a srácok. A második játékrészben minőségre sokat javultunk, kifejezetten jól futballozva egyenlíteni is tudtunk. Olyannyira mentünk előre a győzelemért, hogy a meccs végén egy rendkívül elkerülhető gólt kaptunk. Az eredmény miatt csalódott vagyok, de örülök, hogy lehetőséget tudtam biztosítani azoknak, akiknek kisebb szerepe volt eddig a szezonban. A Gárdony az életéért küzdött ezen a meccsen, gratulálok nekik a bennmaradáshoz.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-08-03 19:45 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman