HÍREK

Két védővel bővült a keretünk

2019-07-09

Két védővel bővült a keretünk

Két védővel bővült az MTK Budapest kerete: Nagy Zsombor hosszútávú szerződést írt alá klubunkhoz, míg Fülöp Noellel egyéves megállapodást kötöttünk.

A 21 éves Nagy Zsombor hét éve érkezett klubunkhoz, majd végigjárta az MTK korosztályos együtteseit, az 2017/18-as idényben pedig be is mutatkozott felnőttcsapatunkban tétmérkőzésen. Az elmúlt szezonra a több játéklehetőség és a folyamatos fejlődés érdekében kölcsönadtuk, a fiatal belső védő pedig élt ezzel. Az NB II-es középcsapat, a Dorog együttesében folyamatosan pályára lépett, stabil teljesítményt nyújtott: 35 bajnokin játszott, és védőként két gólig jutott. 

A felkészülést klubunknál kezdte el, mindhárom felkészülési találkozón pályára lépett. Az III. Kerületi TVE elleni meccsen védőként kétszer is eredményes volt. Michael Boris vezetőedző is jól ismeri őt, hiszen korábban az U21-es válogatott keretébe is meghívást kapott tőle.

Fülöp Noel személyében élvonalbeli rutinnal rendelkező védővel erősödött a keretünk. Ő szintén pályára lépett az összes idei felkészülési találkozón, ezeken pedig jó benyomást tett a szakmai stábra, így egyéves szerződést kínáltunk számára. A Monor elleni mérkőzésen egy pontrúgást követően szintén eredményes volt.

Fülöp szélső és belső védőként is bevethető, a 31 éves bekk komoly rutinnal rendelkezik, hiszen közel 250 tétmérkőzésen lépett már pályára felnőtt szinten.

A csapat védelmével kapcsolatos információ az is, hogy véglegessé vált, hogy Gengeliczki Gergő szerződése lejártát követően távozik az MTK-tól.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman