HÍREK

Két új igazolásunk góljai után nyertünk

2023-07-19

Két új igazolásunk góljai után nyertünk

2-1-es győzelmet arattunk a Vasas FC ellen az újabb felkészülési meccsen.

A percről percre tudósítás itt érhető el.

A Vasas FC ellen, hazai pályán folytatódott a felkészülési meccsek sora. Ezúttal a Rácz - Varju, Kádár, Kocsis - Spalek, Kata (Zuigéber, 34.), Thiam, Bognár, Kovács P. (Vadnai, 25.) - Stieber, Molnár R. összeállításban kezdtünk.

Méghozzá jól: a meccs elején egy szép akció végén Stieber adott középre, Molnár Rajmund pedig okosan visszafejelte a labdát, amely így a hálóban kötött ki (1-0)! 

Egy Molnár-lövéssel folytatódott a mérkőzés, majd az első negyedóra letelte előtt egyenlített a Vasas: Radó ívelt lágyan középre, a túloldalon érkező Holender 5 méterről nem hibázott (1-1).

A következő negyedórát inkább a mezőnyjáték jellemezte, majd ismét mi voltunk a veszélyesebbek a kapu előtt: a 33. percben Thiam beadására Molnár érkezett, de nem találta el jól a labdát, majd Kata lőtt 16 méterről, azt blokkolták. Nem sokkal később Molnár kapott jó labdát, 15 méterről lőtt is laposan, de Uram mentett, így újabb gól már nem esett.

A második félidőt így kezdtük: Demjén - Hej, Várkonyi, Bobál - Kovács M., Horváth A., Végh, Zuigéber, Antonov - Zsóri, Németh K.

Ismét mi léptünk fel támadólag, az 50. percben Zsóri lépett ki egy remek indítással ziccerben, próbálta elgurítani a labdát Jova mellett, de a kapus bravúrral mentett.

Egy perccel utána Zsórit akasztották, majd büntetőből Antonov higgadtan helyezett a sarokba (2-1)!

Támadásban maradtunk: Németh tálalt Zsóri elé, ő lőtt is, blokkolt lövése alig ment a bal sarok mellé. A hajrában Németh az elé került labdát nem sokkal lőtte a jobb alsó sarok mellé. 

A 82. percben újabb nagy helyzet maradt ki: Németh készített le egy labdát Várkonyinak, az ő közeli lövését azonban Jova fogta, így végül 2-1-es sikerünkkel zárult a felkészülési meccs - a helyzetek száma alapján megérdemelt győzelmet arattunk. 

Mint ismert, a következő felkészülési találkozónk, a szombatra tervezett KBSC elleni meccs nyilvános lesz, a helyszín a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia centerpályája lesz, a kezdési időpont 17:00.

A belépés díjtalan, a kapunyitás 15:00-kor lesz, az időjárásra való tekintettel büfé is üzemel majd. További jó hír, hogy aznap 13:00 és 17:00 között bérletárusítás is lesz a stadion jegypénztárában, valamint a shop is nyitva tart majd. További információk a beléptetésről és a megközelítésről itt.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman