HÍREK

Két tizenegyessel nyert NB III-as csapatunk ellen a veretlen Szentlőrinc

2023-10-22

Két tizenegyessel nyert NB III-as csapatunk ellen a veretlen Szentlőrinc

Korán megszerezte a vezetést a piros-fekete együttes.

Az érdi vereséget követően nagyon nehéz találkozóval, egy Szentlőrinc elleni bajnokival folytatta szereplését az NB III-ban az MTK Budapest II. A Baranya megyeiek 11 meccsen két döntetlen mellett kilencszer nyertek, Kanta József vezetőedző együttese viszont nem kapott vissza játékost az első kerettől.

Sajnos nagyon hamar megpecsételődött a három pont sorsa, ugyanis egy szögletet a 3. percben csak félig sikerült tisztázni, Weisz pedig együtt vitte el Hlebát és a labdát, a játékvezető pedig a tizenegyespontra mutatott. A labda mögé Rétyi állt és magabiztosan értékesítette a büntetőt (0-1).

A 17. percben Novák csúsztatott mellé egy szögletet a rövidről, 8 méterről kevéssel; majd Molnár Kevin sodort el kézzel egy véletlenszerű beadást tizenhatosunkon. Rétyi másodjára is a kapu jobb oldalát választotta, Balázs másodszorra is balra dőlt el (0-2).

A 28. percben egy vendégszöglet megcsúszott, Balázs elszállt, Kiss-Szemán pedig levette, de szorongatott helyzetből, bár nem túl távolról kapu mellé lőtt. A 35. minutumban kis szöglet után Hleba beadásába Anokye tette bele a lábát, a felpördülő labdát Balázsnak nagy vetődéssel kellett kitornáznia.

Szünet után jóval egyenlőbb lett a játék képe, mindkét oldalon adódtak kisebb lehetőségek. Először Ebot lövését kellett fognia Héningernek, aztán Miklós P. fejelt fölé 7 méterről egy nagy helyzetet, majd Kiss-Szemán bólintott a hosszúról az oldalhálóba. Ezután Hleba 19 méteres, jobb külsős kísérlete zúgott el a keresztléc fölött, a 73. percben pedig Vas Milán sem talált célt fejjel az ötös előteréből.

A vereségnek köszönhetően együttesünk továbbra is 13 ponttal áll, legközelebb a PTE-PEAC vendégei leszünk.

 

NB III Dél-Nyugati csoport, 12. forduló
Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK Budapest II - Szentlőrinc SE 0-2 (0-2)

Gólszerzők: Rétyi (4., 20. - mindkettő bünetőből)

MTK Budapest II: Balázs J. - Anokye, Béres (Kákonyi, 89.), Farkas, Molnár K. (Ebot, 46.), Asante - Herczeg (Földi, 61.), Weisz, Stumpf, Antal - Kenesei (Vas, 61.)

Szentlőrinc SE: Héninger - Miklós P., Keresztes, Sághy, Németh M. - Medgyesi, Hleba, Kesztyűs M. (Kiss K., 46.) - Kiss-Szemán, Novák Zs. (Mahler, 88.), Rétyi (Szabó Z., 79.)

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman