HÍREK

Két játékosunk fontos gólt szerzett, egy gólpasszt adott - így teljesítettek a kölcsönadottak a hétvégén (videó)

2021-08-30

Két játékosunk fontos gólt szerzett, egy gólpasszt adott - így teljesítettek a kölcsönadottak a hétvégén (videó)

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

Mint ismert, klubunk a 2021/2022-es szezonban az NB III-ban is indított csapatot, így fiataljaink a felnőttek között fejlődhetnek tovább. Vannak viszont olyan futballistáink is, akik a másodosztályban vagy külföldön bizonyíthatnak. Kölcsönfigyelő rovatunkban az ő teljesítményükről számolunk be.

Budafoki MTE:
Bese Balázs védte a fővárosiak kapuját a BFC Siófok elleni 1-1 alkalmával. A hálóőr több védést is bemutatott a 90 perc során, a kapott gólnál nem volt esélye a hárításra. Zuigéber Ákos 70 percet töltött a pályán, a 2. percben már lövőhelyzetbe került, de 9 méterről megeresztett próbálkozását fogta a hazai kapus.

Dorogi FC:
Szerencsi Miklós már a 9. percben pályára lépett a Tiszakécskei LC otthonában. Az 51. percben, 1-1-nél nagy helyzetben fölé lőtt, csapata később megszerezte a győztes gólt, így 2-1-re diadalmaskodott.

Kecskeméti TE:
Varga Bence remek formában védett a Vasas FC ellen, egészen a 90+4. percig megőrizte kapuját a kapott góltól. Akkor viszont Pátkai ziccerben már nem hibázott, de az újonc így is pontot szerzett Angyalföldön.

FC Ajka:
Lehoczky Roland ismét kezdő volt, melyet győztes góllal hálált meg az ETO FC Győr ellen. A 39. percben remekül robbant be csapattársa szabadrúgására, négy méterről pedig a kapu közepébe továbbított.

A teljes mérkőzés, a gól 53:25-től:

PMFC:
Bíró Bence a szünetben, kétgólos hátrányban állt be a DVTK ellen. Segíteni ezúttal nem tudott csapatán, mely 3-0-ra kikapott Miskolcon.

Szentlőrinc SE:
Biben Barnabás végigjátszotta a III. Kerületi TVE ellen 4-1-re megnyert mérkőzést. A kaposvári összecsapáson játékosunk egy gólpasszt jegyzett, a harmadik gólnál balról gyönyörűen ívelt csapattársa fejére, aki a kapuba bólintott. Törőcsik Péter, valamint a napokban a gárdához kerülő Kovács Máté a 69. percben lépett pályára.

Békéscsaba 1912 Előre:
Winter Dániel kispados volt a Budaörs elleni találkozón (1-1).

Sönderjyske:
Prosser Dániel remekül mutatkozott be dán csapatában, a 65. percben becserélték, 40 másodperccel később pedig beállította a 2-2-es végeredményt a Viborg ellen.

A mérkőzés összefoglalója:

Fotó: kisalfold.hu/Penovác Károly

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman