HÍREK

Két játékosunk a forduló válogatottjában

2020-09-01

Két játékosunk a forduló válogatottjában

A Nemzeti Sportnál és a csakfoci.hu-n is egy-egy játékosunk került be a hétvége csapatába.

Csapatunk újoncként tovább folytatta jó szereplését az OTP Bank Ligában, miután a bajnoki címvédő FTC elleni 1-1, valamint a kupagyőztes Budapest Honvéd 3-1-es legyőzése után jó játékkal 1-1-es döntetlent ért el a DVTK otthonában.

Játékosaink jó teljesítménye a szaklapok figyelmét sem kerülte, a Nemzeti Sport és a csakfoci.hu által megválasztott forduló válogatottjába két játékosunk is bekerült.

A sportnapilapnál balhátvédünk, Sebastián Herrera van ott a 3. forduló álomcsapatában, 6-os osztályzatot kapva. Kolumbiai futballistánk Miskolcon is remekül játszotta be a bal oldalt, a védekezés mellett támadásban is folyamatosan akcióban volt.

A csakfoci.hu szerint Mezei Szabolcs nyújtott olyan teljesítményt, mellyel helyet követelt magának a forduló válogatottjában. Fiatal középpályásunk teljesítményét így értékelte a portál:

“A nagy munkabírású 19 éves játékos ezúttal is hatalmas munkát végzett, rengeteget futott, az indításai pontosak voltak és a támadásokból is kivette a részét. Volt egy nagy lövése, ami csak centikkel kerülte el a diósgyőri kaput.”
 

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman