HÍREK

Két duplázónk is volt az NB II-ben - kölcsönfigyelő

2018-10-04

Két duplázónk is volt az NB II-ben - kölcsönfigyelő

Állandó rovatunkban ismét összegeztük a kölcsönadott játékosaink teljesítményét.

Monor

Szerencsi Miklós remek napokon van túl. Négy nap alatt kétszer is eredményes volt. Vasárnap a Vác ellen talált be, majd szerdán az 90. percben lőtt góljával (20 méterről) egyenlített a Monor a Dorog otthonában.

A váciak elleni 2-1-es sikerből Palincsár Martin is komoly mezőnymunkával vette ki a részét, míg Sági Milán egy gólpasszal. Karacs Dániel és Szuhodovszki Soma szintén kezdők voltak. A szerdai, dorogiak elleni találkozón Szerencsi gólja mellett a fiataljaink közül a csereként beállt Szabó Dominik (ő Szuhodovszkit váltotta) egy remek szólóval hívta fel magára a figyelmet, míg Karacs Dániel fejjel volt kis híján eredményes. Sági, Karacs végig a pályán volt, Palincsárnak 58 perc jutott.

Szatmári István, Mezei Szabolcs, Lustyik Levente (Békéscsaba)

Szerencsihez hasonlóan Szatmári István is "duplázott": négy nap alatt kétszer talált be. A budafokiak ellen ő biztosította be a 2-0-s győzelmet (Mezei kezdő volt a meccsen, később Lustyik váltotta). 

Szerdán csapatának már nem ment olyan jól, hiszen a csabaiak 6-3-ra kikaptak Nyíregyházán, de támadónk ismét betalált - hatalmas gólt lőtt a felső sarokba.

Mezei végig a pályán volt, Lustyiknak 30 perc jutott csereként.

Bese Balázs, Hinora Kristóf és Talabér Attila (Vasas FC)

A folyamatosan kezdő Bese Balázs legalább 5-6 védést bemutatott a Vác ellen, a hajrában volt két nagy mentése, így alaposan hozzájárult csapata egygólos győzelméhez. Ennek részese volt Hinora Kristóf is, aki végig a pályán volt, míg Talabér Attila most a kispadon ült, bár az elmúlt fordulókban rendre lehetőséget kapott.

Demjén Patrik (Budaörs)

A fiatal kapus kezdő volt a Kazincbarcika elleni meccsen, amelyen csapata nagyon gyenge teljesítményt nyújtott, hiszen a budaörsiek egy félidő alatt 4-0-s hátrányba kerültek. A különbség a végére lehetett volna nagyobb is, de Demjén legalább két alkalommal bravúrral mentett. Pár nappal korábban győztes csapat tagja volt kezdőként, 2-1-re verték idegenben a Soroksárt, a fiatal kapus akkor is jó teljesítményt nyújtott.

Nagy Zsombor (Dorog)

Folyamatosan 90 perceket kap, így volt ez a Monor elleni 1-1 alkalmával, ahol volt több mentése is. 

Myke Bouard Ramos (Ittihad Kalba)

Remekül kezdett új csapatánál, hiszen sorozatban háromszor is betalált, a legutóbbi, Al Nasr elleni meccsen azonban nem volt keretben.

Kovács Botond (Credobus Mosonmagyaróvár)

Csapata nincs jó passzban, hiszen az elmúlt 3 fordulóban 3 vereségük volt. Kovács rendre az elsőtől az utolsó percig a pályán van, így a folyamatos játéklehetősége garantált.

Varga Szabolcs (Vác)

A legutóbbi két bajnokin is kezdő volt, a Monor ellen 60, a Vasas ellen 84 percet tölthetett a pályán, mindkét találkozót egy gólos különbséggel elveszítették. 

Gréczi Márton Péter (Tiszakécske) 

Vasárnap csak kispadon volt, szerdán viszont 72 perc jutott neki kezdőként, előbbin döntetlent játszottak, utóbbin nyertek.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-11 15:30 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

PUSKÁS AKADÉMIA FC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman